staRmama elifbsraaa1 pıtpıttı böyle kumandayı karnımın üstüne koyunca bile belli oluyordu 😍 videoları duruyor hala muhteşem bir histi ya
Ebruebos elifbsraaa1 ilerleyen haftalarda daha iyi anlıyorsun bebiş olduğunu. Ben ilk başta emin olamamıştım şuan anlıyorum ☺️ Pıt pıt oluyor karnıma vuruyor.
Havva578 Cnm sen onu zamanla daha iyi anlarsın biz şimdi ne desek boş ama hamileliğin en güzel yanı bu bence çok değişik bir his netleştirmek istiyorsan akşam sol tarafına yat sakın ortamda daha net anlarsın ben hareketlensin isteyince direk öyle yatıyorum
elifbsraaa1 staRmama yaa o kadar olmadı daha benim 🙇🏻♀️ böyle inceden hissediyorum pıtpıtları ama gözle bakmadım ama benim hissettiğim şey çok farklıydı organlarım yer değiştiriyor sandım
elifbsraaa1 NoName_ ben hıçkırık hareketini ultrasonda gördüm 😃 çok komik korkunç ama güzeldi sürekli kafasını attırıyordu geriye ☺️
Esraa00 elifbsraaa1 kimi gaz sancısı bıla bıla diyor Ama ayırt ediyoruz yaaaniii 16.hafta da kelebek gibii mi desem Balık mı desem minik minik hissettim, doktorum da evet o bebek demişti 🥹🥹