Hazalert elifbsraaa1 ben de kiloluyum ilk gebeliğimde 17.haftada çoook tatlı bir portakal yediğimde hissetmiştim ilk hareketini😹 büyük ihtimal senin bebişin de hoşuna gitti senin yediğin şey hareketleniverdi 🤣
elifbsraaa1 Hazalert yani önceden çok tatlı yerdim ama gebelikte bıraktım hatta 5 kilo verdim 😄 ayda 1 yiyorum tatlıyı onda da demekki artık hissetmeye başlıcam ☺️
Pptyaa elifbsraaa1 23 haftadayım dönme hareketi bir iki gündür hissettim daha önceden sadece içerden itiyor gibi tekmelerdi
NoName_ elifbsraaa1 19.haftada hissettim ben aslında daha öncesinde emin olamadığım hisler vardı ama 19.haftada net olarak hissettim emin oldum bebek olduğuna. İlk gebelik zayıf hamile kaldım 🤭
bereninannesi__ elifbsraaa1 bende ilk 17. Haftamda yokuş çıkınca olmuştu 🤣 ama net olarak 20den sonra anladım
erikarpuz elifbsraaa1 yaa ben de öyleyim her zaman ilk çocuğum erkek olur diye söylerdim zaten 😀 peki hiç tahminde bulundular mı size
Tuba2144 elifbsraaa1 amin canim inşallah 🤲ilk minik minik çırpınır gibi hissettim zamanla kuvvetlendi o vuruşlar içerden tak diye vuruyo😂
Ebruebos 17+5 dün çok net hissettim. Küçük tekmeler oldu. 16. Haftada kıpırdamalar başladı ama anlamıyordum ilk gebelik olduğu için . Dünden beri hareketlendi ☺️