h_h_momss Goktug_Alparslan bu bende de oluyor mesaneye çok baskı oluyor gibi ,hareket edesim bile gelmiyor
h_h_momss Goktug_Alparslan şu an kaç haftada bir gidiyorsunuz doktora,ben 3. Aydan sonra ayda bir gittim,şimdi 32 deyim 33 de kontrole gidicem ondan sonra haftada çağıracak galiba ,yani doktor nasıl çağırdıysa öyle gittim hep
Goktug_Alparslan h_h_momss bende 28 haftaya kadar ayda bi gittim. Şimdi doktorum 10 günde bi çağırıyor o şekilde gidiyorum. Her gittiğimde nst giricem galiba artık
Deleted33000 1kopek1bebek yaa oluyor demekki öyle ama benim daha haftam çok var inşallah vaktinde gelir oğlum
1kopek1bebek h_h_momss bence farketmemek imkansız. Sizede olsa kesin anlarsınız. Çok ritmik karnım pıt pıt atıyo kalp atışı gibi. Her bebekte olmuyor heralde arkadaşımda hiç olmamış.
DuruDefne_mommy Goktug_Alparslan Allah yardimcin olsun bacım ben şuan 10 haftaligim tek olduğu halde bile daha 4 aylık gibi duruyorum seni düşünemiyorum bile 😀😀şaka bir yana da Allah doğum kolaylığı versin yardım etsin
asafmom-22 Goktug_Alparslan Hafta çift yumurta kızlarımla selamlar çok zorlu bu yollar daha var 🫣 tahmini kaçıncı haftalarda doğum oluyor merakla bekliyorum bende yorumları 😀
Goktug_Alparslan asafmom-22 Valla kişiye hamileliğe göre değişiyor o. İnşallah hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alalım küvez falan hiç görmesinler inşallah 🤲🏻🤲🏻
asafmom-22 Goktug_Alparslan Amiin amin 🙏 Ağrım oluyor sıkça bu aralar vaktini bekler yavrularım inşallah 🥹