BehiyeGrel aslim_dede 40. Haftada olduğunuz için mi kakasını yemiş bebeğiniz ? Bu durum kaçıncı haftada risk taşıyor acaba ?
aslim_dede BehiyeGrel biz internetten okumuştuk 40 haftadan sonra Kakasını yiyebiliyormuş diye ama doktorumuz her şeyin yolunda olduğunu söylediği için çok üstünde durmamıştım bu ihtimalin maalesef kötü bir tecrübeyle öğrenmiş olduk
aslim_dede AysunDrn tabi sonda da takmışlar bana ameliyathanede ben odaya geçince farkettim. Narkozun etkisi geçse bile sondanın insana hiçbir etkisi Yok hatta ara sıra baktım doluyor ama ben hissetmedim bir şey😊çıkarırkende hafifçe asılıyorlar içinizden çıkıyor bir acısı Yok 🤗 narkozun etkisi geçmeye başlayınca ayaklarınız karıncalanıyor kasıklarınız yanmaya başlıyor tamamen geçince de ağrı giriyor ben dayanabildiğim kadar dayandım ağrıya adet ağrısı gibi ama doğrulup bebeği emzirmek istediğimde zorlandım hemen ağrı kesici istedim iğne vurulunca kuş gibi oluyorsunuz etkisi 6 saat falan sürüyor çok dayanamadıgınızda yeniden istersiniz doktorunuz müsade ediyor zaten .
aslim_dede Burcum91 narkozu yapan kişi de bana öyle söyledi elleri hissedeceksin ama hiçbir acın olmayacak korkma dedi Ben ellerini falan hiç hissetmedim canım
Burcum91 aslim_dede ne guzel ya hissetmemen tuhaf ha somcta hissedersin dio ne bilim insllah bende duymam ellerini filan allahin yardimiyla oda tubaf bisey cnku keskebhissetmesek ama sncta ignrme yapilio ne bilim
aslim_dede Selennnnn ben saat 12.30 gibi kahvaltı yapmıştım randevum 15.20 deydi hastaneye gittim iki defa nst çektirdim muayene oldum bebek hareketleri olmayınca serum bağlandım derken acil sezeryan dendi benden kan aldırlar o sırada anestezi uzmanı geldi birkaç soru sordu o gitti hasta bakıcılar beni hazırlayıp indirdiler bütün süreç böyle geçti canım açlık tokluk kimse için önemli değildi sanırım o an
Selennnnn aslim_dede tesekkur ederm cnm 🙏 38+6 için sezeryan gunu aldım ama herhan hersey olablr dıe tedırgınım merk edıyor ınsan .
BehiyeGrel aslim_dede Rabbim çok şükür şifasını vermiş 🤲 Allah yardımcınız olmuş 🤲 Rabbim kimseye yaşatmasın böyle tecrübeler ...
aslim_dede Aysel4497 Rabbim anne ve bebek için hangisi hayırlıysa onu nasip ediyor insana bunu yaşayarak öğrendim o yüzden insanlar konuşur sen rabbime ve doktoruna güven bebek hareketlerini de evde gözlemle gerisi nasip kısmet 🧡
Burcum91 Elwing6 epudural normal dogum yapacaklara veriolar spinal sezeryan olavaklara daha detay icin gogle yaz bak cikiyo canim orda daha detayli yaziolar😚
zgeGen Elwing6 spinal belden yapılır ancak bir kere ilaç verilir ameliyat süresince yeterli olacak şekilde. Epidural da belden yapılır ama belde takılı olan bi katater vardır ordan ara ara ilaç verilir ağrı geldikçe normal doğum bitene kadar