Asena6532 Merhabalar.Ispartada özel veya devlet fark etmeksizin hangi doktora gittiniz olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim
Tutaste_ Merhaba ali kırı öneriyorlar meddem de. Ben Ayşe gönülde yaptım memnun kaldım ama arkadasımın içinde gazlı bez unuttu Asena6532
11mrv11 Asena6532 şehir hastanesi Ayşegül Özcan dan memnun kaldım sezaryen olacağım onunla devam edebilirim inşallah
Naazli Asena6532 özel medikaya hastanesinde ümmühan hocaya gidiyorum çok memnunum allah nasip ederse doğumuda onda yapıcam. İlk doğumumu meddemde ayşe gönüle yapmıştım. Hiç memnun kalmadım.
Aselyusra Asena6532 instagram fenomeni dşye ayşegönül yazan ve giden çok oluyor ama kadının çok fazla vukuatlı doğumunu duydum. Bir de İbrahim akın için bebekleri erken alıyor dediler. Başka da bariz sorunlu doktor duymadım. Gerisi içinden gönlüne göre birini seç. Tıpda hocalar çok güzel ama kalabalık şehir hastanesi bence en güzeli tertemiz odalar tek kişilik ama orda doğum tecrübem yok
Asena6532 Tutaste_ anladım.Çevremde olumsuz doğum hikayesi yaşayan çok insan var o yüzden detaylıca araştırmak istiyorum
Shedatk Bende medikayada Ümmühan hocaya gidiyorum sakin birisi memnunum , doğumuda Ümmühan hocada düşünüyorum
Asena6532 11mrv11 şehir hastanesinde ebelerin doğumu yaptırdığına ve iyi davranmadıklarını duydum tabi doğrusunu bilmşyorum
Tutaste_ 11mrv11 valla görmemiş kadın bıde 1ay sonra farkettı kendi çıkardı bıde gitti ayşrnin önüne attı pis kokuyomuş çok kadın kac zamandır meyerse enfeksiyon varmış
Aselyusra Tutaste_ Malesef Ayşe gönülün bu tarz bir kaç hayati hatasını ben de duydum hatta yakınlarımdan.
Talentedmom Naazli ben de Ümmühan hanıma gidiyorum çok tatlı bir kadın çok ilgili ve güler yüzlü kaş haftalıksın?
Asena6532 Aselyusra Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.Tıpta Metin bey varmış baya ilgiliymiş fakat dediğiniz gibi çok kalabalık.Şehir hastanesinde doğumu ebeler yapıyormuş ve kaba davranıyorlarmış o yüzden düşünmedim
Aselyusra Tutaste_ ben tıpta yaptım tek kişilik özel odada kaldım ücret ödeyerek. Çok memnunum. Hemşireler tüm çalışanlar çok güler yüzlüydü tatlı dilliydi. İşlerinin ehliydi en önemlisi. Tıp olduğu için yoğun günde 10 kere girip girip kontrol ediyorlar ama onlar senin sağlığın için kontrol ediyor neticede
Shedatk Asena6532 ben hastane için gitmiyorum açıkçası , hastane düşük segmentli bir hastane bence , ama doktorun ilgisinden memnun olduğum için devam ediyorum , doğum ücretleri de 33 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Naazli Asena6532 evet çok güler yüzlü çok tatlı bir kadın. Ben sezaryen doğum yapacağım. Sigortanız varsa 30 bin yoksa 35 bin dediler