yagmur-45 Amore_Madre yaa Allah bağışalsın çok sevindim senin adına. 4 yıldır evliyim artık hayatım gebelik üzerine kafamdan çıkaramıyorumda inşallah en yakın zamanda bende gebelik haberini alırımm da buraya yazarım🙏❤️
Amore_Madre yagmur-45 inşallah en yakın zamanda rabbim sana da nasip etsin benim de 3. Yılım bitiyor 40 gün sonra benim için de çok zordu artık psikolojim hiç iyi değildi
8143 yagmur-45 ben inolac inovital ve magnezyum kullandım toplam 20 tane kullndım hamile oldğumı öğrendim
yagmur-45 8143 8143 ben sadece birer kutu balık yağı inovitol kullandım olmadı ebru hanım devam et kullanmaya eşinde inolac kullansın dedi ama yapmadık şimdi tekrar kullanmak istiyorum e tabi biraz maliyetli takviyeler
yagmur-45 Amore_Madre önemli olanda o ya kafaya takmamak. Aslında şöyle bişeyde öğrendim ben bu aşılama olumsuz olunca hocaya görünmek istedim bende sıbyan olduğunu söyledi. Bilmiyorum biliyomusun
Amore_Madre yagmur-45 haaa dini açıdan sıbyan. O bende de vardı bana da öyle demişti hoca. Boynumda 2 tane boylama var şu an.
yagmur-45 Amore_Madre evet bendede iki tane dua katlayıp koydum muska gibi takıyorum her zaman sen ne zamandır takıyosun
Amore_Madre yagmur-45 birini hamile kalmadan 8 9 ay önce yaptırmıştım. Biri de çocuk için ve korkularımı yenmem için yaptırılmıştı ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bana ulaştı tavafuk diye yorumluyorum🥺
yagmur-45 Amore_Madre ben aslını takmıyorum fotokopi çektirip kullanmaya başladım inşallah bu şekilde de hemen faydasını görürüm seninki çok güzel olmuş ama 😊