ozge1001 Tamarix diğer değerleri normal mi sizin bizede düşük ama bebelik oluşmasına engel değil morfoloji dediler bayada tüp bebek profesörüne gidiyorum ama belki biraz kişiseldir her doktor farklı bişey diyor
Tamarix ozge1001 olmaz olur mu arkadaşım direk engel dedi bize doktor yükselirse iyi dedi şekil bozukluğu oluyor morfoloji o yüzden sperm dna hasar testi istiyorlar ya
ozge1001 Tamarix bakalım bende bi o sorun olunca düzeltelim diye uğraşıyorum keşke ilk baştan takviye vs kullansaydık diyorum doktor bişey demeyince eşim için hiç takviye kullanmamıştık
Tamarix ozge1001 bizde yeni öğrendik işte morfolojiyi bir yıl proxed plus kullandık boş yere yani anlamsız
Tamarix ozge1001 o zamanda 300 liraydı yine en pahalısıydı bize göre zar zor aldık ama yok işe yaramadı işte
ozge1001 Tamarix inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan mutlu haberleri alırız maddi olarak da zorlayıcı tüp bebek
Amore_Madre yagmur-45 benim de 1 kurtajim var 2 yıl olmadı aşılama yaptım tutmadı ama 5 ay sonra kendiliğinden oldu 28+6 olduk bile üzülmeyin olmasa bile aşılama işe yarıyor 💝
yagmur-45 Amore_Madre yaa Allah bağışalsın çok sevindim senin adına. 4 yıldır evliyim artık hayatım gebelik üzerine kafamdan çıkaramıyorumda inşallah en yakın zamanda bende gebelik haberini alırımm da buraya yazarım🙏❤️
Tamarix ozge1001 2022 de teşhis kondu sene 2024 oldu olmadı olmayınca ben dedim doktora bu mudur engel olacaksa olsun öyle oldu
8143 yagmur-45 ben inolac inovital ve magnezyum kullandım toplam 20 tane kullndım hamile oldğumı öğrendim