Tamarix ozge1001 amin inşallah bakalım bir ay ara bırakıyorum sadece kendime toparlanır biraz kilo verir öyle başlarım
Tamarix yagmur-45 aynen ben kendim içinde Nk hücre panelli testi yaptıracağım bağışıklık yüksek olunca tutmuyormuş virüs olarak algılıyormuş vücut katil hücre denilen test
ozge1001 Tamarix benim görümcemin ilk tüp bebeği bu yüzden tutmadı vücut bebeği yabancı cisim olarak algılayıp tutundurmuyormuş 2. Tüp bebekte iğne vuruldu 3 ay
ozge1001 Tamarix onun 6 sene sonra oldu eşinde sperm yoktu varikosel ameliyatı vs de olmuştu inşallah gerek kalmaz bu ay olur 🙏🏻
yagmur-45 Tamarix ya benim bugün aşılamanın 15. Günü dediğim gibi testler hep negatif çıktı ama bugün hep karnım belim ağrıdı kahverengi lekelenmem oldu şimdide. Adetime 5 gün var ben anlamadım hiçbişey
yagmur-45 Tamarix eğer adet olduysam kan vermem ama kanama devam etmezse gidip kan vermeyi düşünüyorum
Tamarix yagmur-45 hayırlısı bakalım duruma göre bakarsın yarın benim normal rutine girdi ama sancım oldu çok bugün uzun zamandır olmuyordu