Tamarix ozge1001 36 yaşındayım artık yaş gidiyor amh 1.81 doktor çok iyi dedi ama zaman kaybetme dedi
ozge1001 Tamarix vakit kaybetmeyin dilerseniz çünkü 6 sene olmuş psikolojik olarak da sizi çok yoruyor süreç inşallah kavuşuruz bebeklerimize
yagmur-45 Tamarix tüp bebek falan denemeden bi onu deneyin derim 3-6 ay arası kullanım gerekiyor ama. Öncelikle mesaj atın size göre ne gerekiyor bilgi verir alırsınız ürünleri
Tamarix yagmur-45 hayır arkadaşım bu testle anlaşılıyormuş tüp bebeği tutmayanlara sonradan söylüyorlarmış bu testi ben önden yaptıracağım Ankara’ya gidiyor bu sonuç ordan dönüyor 20 güne çıkıyor
Tamarix yagmur-45 Ankara’ya gitmeyen o teste itimat etmeyin dediler hatta düzen laboratuvar var Ankara’da aradım onlarla çalışan firmalara ulaştım fiyat aldım 2 gün sonra eşim vermeye gidecek
Tamarix yagmur-45 eğer değer yüzde 30 üzerindeyse çok zormuş çift başlı ve kafasız sperm varsa şansın yokmuş tüp bebekte bile bayağı araştırdım ben
Tamarix yagmur-45 aynen ben kendim içinde Nk hücre panelli testi yaptıracağım bağışıklık yüksek olunca tutmuyormuş virüs olarak algılıyormuş vücut katil hücre denilen test
Tamarix ozge1001 amin inşallah bakalım bir ay ara bırakıyorum sadece kendime toparlanır biraz kilo verir öyle başlarım