edabolukbasi3 mayıs sonu kuzenimin düğünü var bu elbiseyle ayakkabıyı aldım sizce uygun olur mu düğün için 19 haftalık hamile olcam çokta pahallı bişey almak istemedim bi daha giyemicem
Girlmama edabolukbasi3 benim tarzima ikiside uymuyor ama sunu soyleyebilirim ayakkabi cok sandalet vibei vermis
Derya_y edabolukbasi3 çok güzel çiçekli elbiseler gördüm ben de trendyolda mayıs sonu olduğundan çok yakışır aslında, hamilelerde de çok tarlı duruyor bence çiçekler böcekler
petronix edabolukbasi3 Çok zarif güzel elbise ayakkabı da altına uyumlu🌸 hamilesiniz sonuçta rahatlıkda önemli çok topuklu yerine bu ideal ama şeffaf olan tapuksuz ayakkabılarda oluyor bakabilirsiniz
edabolukbasi3 aycabelgin0 canım fazla topuklu giyemiyorum o yüzden böyle aldım elbisenin altında gözükmez zaten
edabolukbasi3 Girlmama şöyle ki stiletto giyemiyorum hem uzun boyluyum hemde ayaklarımı ağrıtıyor birde 2.5 yaş bebem var pek mümkün olmaz 😄 @cylnmy
edabolukbasi3 Derya_y ya bende böyle değil başka bişey beğendim de sen kuzensin o olmaz o ne öyle dediler
Derya_y edabolukbasi3 vallahi nasıl rahat edeceksen şekerim, ben herhalde fırfırlı çiçekli bir şeyler giyerdim, en önemlisi konforun bu aşamada bence, amaaan zaten ne giysen yakışır 🌸
edabolukbasi3 petronix salonda değil ya deniz kenarı 🤦🏻♀️ kapalı mekan var tabi de kullanıcaklar mı bilmiyorum
edabolukbasi3 Derya_y ay sağol canım bana yakışması önemli değil gelin ben değilim sonuçta🤣 hamilelikte daha zormuş be elbise bulmak evlenirken böyle zorlanmadım
minikbebegim06 edabolukbasi3 kendi nisanimda spor ayakkabı giymiştim 25 haftalik hamileyken de teyzem evlendi onda da uzun elbisenin altına crocs giydim kimse elbiseyi kaldırıp aa crocs giymis demedi rahat olmam her şeyden önemliydi valla nasil rahat edeceksen onu giy canim elbise de ayakkabı da güzel bence
edabolukbasi3 minikbebegim06 yanımda spor ayakkabıda götürcem biliyorum çünkü bunda bile ayağım ağrıcayacak nişanımda bende sandalet giymiştim 🤣🤣
ErsBegAs edabolukbasi3 ayakkabı çok basit duruyor bunun altına.. şeffaf çok şık topuksuz ayakkabılar da var onlar daha güzel durabilir..
edabolukbasi3 ErsBegAs çok fazla giyemem zaten yarım saat sonra spora dönerim topuklular çok ağrıtıyor ayak çukurum çok fazla
10gamze edabolukbasi3 aynı ayakkabının beyazını kızımın mezuniyetine giyeceğim😍30hafta civarı olacak elbisende güzel bence iyi eğlenceler şimdiden