danla2711 sym_yc inşallah yaa ben regli olamadığımda bir ara soğanın kabuğunu kaynatıp içmiştim soğanın adet söktürücü özelliği var bunu biliyorum ama doğuma etkisini hiç bilmiyordum🤩
danla2711 Rukiye2eu her gün bebeğimi ikna edebilmek için konuşuyorum ama sanki biraz karnımın üstü boşaldı kasıklarımda ağrı yoğunlaştı gibi geliyor bilemedim yaaa hiçbir yöntem fayda etmiyorsa ben naneyi yedim🫠
Elf-Efe danla2711 hahahaa Ayh doğurim valla ya yoksa suni sancı yiyecekmişim ondan çok korkuyorum 🙄😂 iki üç gün yürüyüş duş hepsini deneyecem ama tık yoktu bugün ağrılı geçti annem diyor doğum mu olacak acaba ah ah kadın bilmiyor ki ben neler deniyorum 😂😂
Ceiydda Mine-25 ay inşallah etkisini görürsünüz ben daha alamadım pek merkezi bir yerde oturmadigim icin 🥲
danla2711 Nibozog ahaha yaz kız gitsin nolacak buradaki herkes bunu yaşıyor yaşamasa burada ne işleri var 😂😂 bencede etkilidir denemedim ama bende denemeyi düşünüyorum
yuzirneym danla2711 labor activiting günde 2 kere, yürüyüş elimden geldiğince, adaçayı, meme ucu masajı, cinsel ilişki, hurma bunlarla yola devam . 36+4 üm. Nst de 1 tane sancın çıkmış dedi dr, bu ne demek oluyor bilginiz var mı
danla2711 yuzirneym ay hiç sancım çıkmadı ki bilmiyorum ama bir arkadaşımın daha çıkmıştı doktoru ufak ufak sancı çıkması iyi demişti @busra05_ öyle değilmi canım
busra05_ danla2711 evet kuzum gecen hafta bir sancım çıkmıstı 36 haftayken doktor normal artık ufaktan cıksın sancılar demıstı 37. Haftada çıkmadı ama sanırım düzensiz oldugu için daha🙏🏻
Elf-Efe danla2711 normalde aşırı sıcak suyla duş alırım iki gündür de bi fiil o durumdayım az önce yine denedim .. ilk doğumumda hiç böyle olmamıştı açılmam vardı kırk hafta da suyumu patlattılar doğumum oldu bunda açılma olmaması sıkıntı direk suni diyorlar
busra05_ danla2711 doğum yaklassın dıye suan sıcak duş aldım egılıp kalkıp ev de süpürdüm bugun bakalım ne olucak😂😂
danla2711 Elf-Efe ay artık hiç kimsenin beklemeye tahammülü kalmadı ki bebeklerde 40 tan sonra öyle kolay kolay kendi sancılarıyla gelmiyorlar zor yaaa