sym_yc danla2711 en etkilisi soğanı fırında pişirip pet veya bebek bezi üzerine serip vajınaya temas etmesini sağlayıp uyumak 1 hafta da doğuma hazır 😂 daha etkilisi olmadığına yemin ederim ama kanıtlayamam
Sevgibicer Ceiydda hayır benim nişan geldi doğum başladı dediler korkuttular . Ama sonra doğum felan olmadı 40haftayı bekledi . Kırmızı parca gibi bişey düştü
Ceiydda Sevgibicer herkesin dogumu cok farkli basliyor ya valla ilk dogum oldugu icin hiçbir şey bilmiyorum bakalim neler olcak🙈
sym_yc danla2711 fırında közle soğanı sonra bıçakla güzelce doğra bebek bezine yerleştir önüne koyarsan 1 hafta içinde etkisini görürsün inşaAllah
Ruumis danla2711 maşallah doğum öncesi kadınlara iyilik hali gelirmiş öyle yorumladım inş bir nefeste kurtulursun 😀
cemre- Sevim_Demir enfejsiyondan dolayı onermiyirdur çünkü yaptıkça enfeksiyon artıyor bana da ysaklanmisti sanırım enfeksiyon sezeryan yapmaya sebeb oluyor ,bebek mikrop kapmasin diye biliyorum.ama yine de doktoruna sor Belkı ilişki yapılabilir
danla2711 cemre- bana doktorum enfeksiyon eşine geçmez korkmana gerek yok sen ilişkiye devam et demişti ya doktoruna sorması çok iyi olur aslında her doktor farklı birşey söylüyor
danla2711 sym_yc inşallah yaa ben regli olamadığımda bir ara soğanın kabuğunu kaynatıp içmiştim soğanın adet söktürücü özelliği var bunu biliyorum ama doğuma etkisini hiç bilmiyordum🤩