Alismomss @Cambardak__ merhaba cok geçmiş olsun öncelikle. Bende suan 27 haftalık gebeyim ikinci gebeliğim ve doktorum dün enox iğneye başlattı bugün ilk defa vuruldum kolumdan ancak boğazımda gemiz kısmımda bir yanma var gibi tuhaf bir acı gibi tam olarak anlam veremedim alakası var mı bilmiyorum ama 1-2 saat oldu iğneyi yapalı gecmedi hala. Sizin sonrasında geçti mi veya sebebi neymiş öğrendiniz mi? Ben ilk gebeliğimde Dogum sonrası oksapar kullanmıstım onda böyle bir durum yoktu ama bu defa neden böyle oldu anlamadım
Cambardak__ Alismomss merhaba ilk kullanmaya başlayınca bir aya yakın bu sekilde yaşadım geniz acısı gibi sanki ilac boğazıma yapışmış gibiydi ama sonrasında gecti artik hissetmiyorum alerjik degil dedi doktor zamanla geçiyormuş hassasiyetimiz olduğu içinmiş
Alismomss @Cambardak__ tamam canım anladım cok tesekkür ederim bilgi verdiğin için. Benimde dün enox’u ilk kullanımımdı ondan olabilir sanırım evet. Şifa olsun inşallah bize de bebişlerimize de🙏🏻🫠
Cambardak__ Alismomss inşallah sağlıkla büyüsünlerde 😊 dediğim gibi bir süre boyle devam eder panik yapmayın, igne yapılırken kendinizi sıkmamaya çalışın özellikle çenenizi sıkmayın bir diğeride bu his geçene kadar iğneden sonra su için, zamanla aşarsınız 💕