melegiminannesi Canım bundan 5 hafta önce yani yumurtalama haftamı değerlendirten sonraki hafta domuz gribine yakalandım adetime daha 8 9 gün vardı doktora gittik 40 derece ateşle dedim bende gebelik olabilir ona göre serum takın ve ilaç yazın ama 9 güne yaklasık vae adetime dedim ona göre serum verdi ve ilaç yazdı iyikide söylemişim cünkü gercektende hamileymişim 7 haftalığız suan aman dikkat et söyle muhakkak doktora
melegiminannesi Mmmervee kanda da cıkmayabilir cıksa bile düşük cıkar ve normal ilaç yazarlar sen gebeliğim olabilir de hic kan testine bulaşma ona görede ilaç yazsınlar sana
melegiminannesi Mmmervee peeap diye bi uygulamayı kullanıyorum 2 3 senedir evlendiğiö zamandan beride bu uygulamayla hamile kaldım hep
yacem Mmmervee bazılarında çıkıo bazılarında cikmio bu konu kişiden kişiye değişiyor ama neden önceden yapmionki bekle adet gününü.
Gizem_miros Mmmervee 9 gun var kuzum daha cok var yani bence iliskiye devam etmen daha faydali ben adetime 5 gun vardi hamile kaldim bu bebegimde daha 9 gun cok yani