Mmmervee Merhaba hanımlar reglime 9 gün var ve kötü şekilde gribim hastanede tedaviden önce gebe olma ihtimaline karşı test yapıyorlar regle 9 gün varken kan testinde çıkar mı bi yardımcı olur musunuz ?
melegiminannesi Mmmervee kanda da cıkmayabilir cıksa bile düşük cıkar ve normal ilaç yazarlar sen gebeliğim olabilir de hic kan testine bulaşma ona görede ilaç yazsınlar sana
Sirincili Mmmervee benim 8 gün önce kanda çıkmıştı canım. Acile grip için gidersen gebelik şüphem var de önce kan alıp baksınlar betaya. İnş vardır 🥰
Mmmervee nilmur00 yapıyorlar canım acile gittiğim zaman soruyor doktor gebe misin diye test yapıyor ondan sonra tedavi yapıyor
nilmur00 Mmmervee ben de hamile kalacağım ay gittim gebe olabilirim dedim günün geçti mi dedi. Hayır dedim o zaman kan tahlili yapamayız dedi. Acilde oldu bu olay
AlyaSu Mmmervee canım benimki uzun konu 10 ay olmadı her ay bir belirtim var diye doktora gittim yoktu ama hiç bulantım olmazdı o ay vardı gittiğimde sonuç 59,75 ti çok yeni bir gebelikti
Mmmervee nilmur00 Hangi şehirdesin ben Konya dayım daha önce 2 kez daha aynı şikayetlerde gittiğimde yapmışlardı 🤷♀️
nilmur00 Mmmervee Ankara bilmiyorum her yer farklı oluyor demek ki ama zaten gebe olabilirim dddiğin de test yapmasa bile ona uygun ilaç veriyor
Mmmervee Eşimin kuzeni yanlış ilaç yüzümden gebelikte verilen ilaç yüzünden sorunlu oldu o yüzden korkuyorum açıkçası biraz
Yaser27 Benim adete 3 gün vardı kan testi yaptırdım sormadılar bile adet oldun mu olacak misin diye sadece planlı mi diye sordu