Anonim000 byzblcm kuzum ben şu kafadayım olumsuzda olsa ben bununla yüzleşmek zorındayım hep böyle düşünüyorum 4. Transferim benim hepsindede 3. Günde başladım yapmaya
byzblcm S-nur1 aa senindemi yoktu o zaman illa belirti aramak gerekmiyor bugün adet olcağım gün ama ılaclardan olmuyoruz herhalde dimi
Anonim000 byzblcm hafi güzel haberlerle gel belirti olmayabilir kuzum benim 2 transferimde belirtim vardı ama olumsuz olmuştu 3. Ve bu transferimde belirtim hiç yoktu ikiside pozitif oldu ama 3. Transferim düşükle sonuçlandı
Fatmanurkoca byzblcm aynı gün olmuşuz ben yaptım bugün ve dün silik çizgi görüyorum inşallah koyulaşır haftaya pazartesi kan vereceğim
byzblcm Fatmanurkoca neden o kadar beklicen kan vermek için aynı gün transfer olduysak çarsamba persembe kan günümüz
OnlyBaby Kızlar transfer acılı bi işlem mi bende yaptırıcam korkuyorum. @byzblcm @Kokusuburnumda @Anonim000 @S-nur1
Kokusuburnumda OnlyBaby hiç ama hiç değil doktorum ekranı bana çevirip bebekleri içeriye bıraktığı anı göstermişti dua ederek izlemiştim mucizeydi gerçekten 🥰
Burcu_drn 4.gün idrar testi negatifti 5.gün sabah test yaptığımda 2 saat sonra hayalet çizgi çıktı kan 17,4 gelmiştii
Burcu_drn byzblcm birde benim 5.gün silik 6.gün net 7. Gün aşırı silik çımtı idrar testi😄 kimyasal diye ödüm koptu