Cnsyldz busrax_ ben bir tek fsh için yazacağım şu an fsh iyi 9 üzeri olmaması gerekiyormuş doktorum öyle söyledi ama ben fsh19 iken hamile kaldım 🥰🤲
busrax_ Cesie ona da sordum fsh için şöyle dedi Normal, ancak 7’nin üzeri genellikle hafif uyarı sınırı olarak değerlendirilir.
busrax_ Cimcime30 🔹 FSH: 7.63 IU/L Normal sınırda ve bu düzey, yumurtalık rezervinizin kabul edilebilir olduğunu gösteriyor. <10 olması olumludur. 8–10 aralığı “orta”, 6–8 “iyi”, <6 ise “çok iyi” olarak değerlendirilir.
Nur67 Hormonlarınız gayet iyi fsh’a yüksek demek için 10un üzerinde olması lazım o yüzden sınır demiştir.
Nur67 busrax_ evet kesinlikle öyle yıllardır tedavisini görüyorum her ay değişiyor stres çok etkiliyor
busrax_ Ayssa202 hipofiz adenomum var :( ilaç kullanıyorum ayda yarım tablet en son 1 ay önce içmiştim o yüzden yükselmiş
busrax_ [silindi] o sağlık ocağında bakılmıyormuş. hastaneye gittiğimde vereceğim herhangi bir zamanda bakılabiliyor sanırm ona
busrax_ [silindi] amh yüksek olması pcos göstergesi olabiliyor bildiğim kadarıyla. lh fsh oranı önemli. lh kaç çıktı