G12s_18 Ayseguls_baby Yani acikcasi benim 2. Si planlı değildi ondan söyledim Sağlıkla doğarlar inşallah
Ayseguls_baby G12s_18 anladım canım benim planlıydı letuyla hamile kaldım ilaç tedavisinin 2. Ayında ❤️
GULLMOMMY G12s_18 bende kayın valideme söyledim eşim tarafından herkes duydu maalesef ben 4 aya kadar kimseye soylemeyecektim ama işte 🥺
GULLMOMMY G12s_18 keşke benimde öyle olsa annemin haberi ablamın haberi var ama daha kimse duymamış benden tarafta
Pamiramsi G12s_18 ben direk kayınvalideme hediye gibi kutu yaptım o da sonradan bana hediye aldınız sandım felan dedi 😂😂😂 3 senedir çocuk diyorsun en güzel hediye değil mi sana demiştim 😅
iremd-1798 G12s_18 ahahha benimde çok hızlı haberleri oldu bir de ben 9. Haftada cinsiyet öğrendim öyle olunca saklama gereği duymadım anneme söyledim ertesi gün cinsiyet öğrendim 😅
Tugcender G12s_18 yok hayatım aramam aradıklarında açmam en güzeli bence kayınvalidem ve kayınpederim vefat ettiler diğerleriyle bi alakam kalmadı diyebiliriz anlatsak roman olur 😀😀
Hilalarzu G12s_18 sadece anne babalarımız akıl danışabileceğimiz 1-2 kuzeni biliyor eşim tarafından görümceme söyleyeceğiz bir de şimdilik. Tabi kaynanam herkese ilan etmezse