G12s_18 Anne baba ve koca tarafına ne zaman söylediniz ♥️ Ben anneme söyledim oda anneannem söylemiş anneannem teyzeme söylemiş pişman ettiler beni soyledigime 🙄
Daisyy000 G12s_18 Karnım çıkana kadar söylemeyeceğim. İlkinde söyledim,kimseye söylemeyin dedim sağır sultan duymuş
iremd-1798 G12s_18 ahahha çok garip ama ben ilk 8. Haftada babama söyledim 6. Haftada ne yazık iş yerinde saatlerim değiştiği için tüm iş arkadaşlarım öğrendi ☺️ 9. Haftada annem öğrendi ☺️ 5. Haftada görümcem benimle bir öğrendi ☺️☺️
Ayseguls_baby G12s_18 benim şu an 6+1 eşimle benim çekirdek ailelerimiz biliyor sadece. Bide sürekli görüştüğüm komşularım biliyor
Cesie Daisyy000 aynı şeyi yaşadım sağır sultanlar duyduktan 1 hafta sonra 16+5 te ikizlerimi düşürdüm 23 yada 25 hafta olunca söylicez tekrar hamile kaldığımda :(( onlarda bu mutluluğu yaşasın istiyoruz ama tanımadığın insanlar bile duyuyor
G12s_18 iremd-1798 Sizde de baya herkes duymuş şuan benim bir komşumun annemin kardeşimin babamın kaynanamın teyzemin ve kuzenlerimin haberi var yani kısacası herkesin haberi var 🤣
G12s_18 Ayseguls_baby En iyisi bence ya bana bırakmadılar ki ben söyleyim sonra sinirlenince sinirlendi oluyor zaten dedim cinsiyeti öğreneyim hicbirinize soylemicem 🙄
iremd-1798 G12s_18 ahahha benimde çok hızlı haberleri oldu bir de ben 9. Haftada cinsiyet öğrendim öyle olunca saklama gereği duymadım anneme söyledim ertesi gün cinsiyet öğrendim 😅
Katya1 G12s_18 13 haftalığız sadece kendi ailem biliyor, eşimin ailesinden bir süre daha gizliycez ortak kararımız eşimle 😇
Ayseguls_baby G12s_18 söylenmemesi lazım bencede benim annem kendi dedi biraz büyüsün öyle söyleriz en azından 12 haftalık olsun dedik 🥲
Ayseguls_baby G12s_18 tabiki canım nefis denen bir şey var Allah korusun biz bide 3 seneye yakındır bekliyorduk o yüzden söylememe kararı aldık ailecek
G12s_18 Ayseguls_baby Yani acikcasi benim 2. Si planlı değildi ondan söyledim Sağlıkla doğarlar inşallah