ozgesultan Rabiakk numerolojik olarak bu kadar fazla İ harfi içermesini nacizane tavsiye etmem. rahat enerji akışı içi harf dağılımları önemlidir
tombikdoner22 FatmaNur1-2 benim ilk kızım İpek bu da kız olursa İnci koyucam. Erkek olursa o zaman bi post da ben açarım😂
a-koroglu İnci Lena koyacağız ama beğendiğim diğer isimler Elis Belis Lilya Lidya Adel Ladin Mihra Aliza Helen
Hdyeycelll- nazlican11_ Daha 2 aylık hamileyim ve içime hep kız doğuyor Aklımda ki isim ya Elif Efnan yada Elif Eflin var sizce ismin anlamını taşıyormu çoçuklar sizinkiler nasıl ❤️🌸
Acelya11 Hdyeycelll- taşır ama aile ismide önemliymiş bu konuda efnan isminin enerjisinin iyi olmadığını duydum çevremdeki bu ismi taşıyanlarda hep bir sıkıntı oldu isim değişikliğine gidince çocuklar rahatladı
sakinim_tmm Hdyeycelll- isim çok önemli gerçekten anlamını taşıyor kızımın adı Fatma yusra gerçekten kolay yükümü hafifleten bir çocuk. Oğlum Mustafa efe isminin hakkını veriyor maşallah tek başına bir ordu
Biyiklikedi FatmaNur1-2 İlk kızımın adı Gülce, 2.ye isim düşünüyorum. Eğer dini açıdan sakıncası yok ise Güneş istiyoruz eşimle aslında.
Btl_akkurr Biyiklikedi dini açıdan. Bir sıkıntı değilde nesne hava güneş böyle şeyler uygun görülmüyor diye biliyorum ama tabi sizde araştırın isterseniz❣️
HulyaDS Biz de Öykü ismini düşünüyoruz kısmetse. Gökçe, Defne, Duru, Masal isimleri de hoşuma gidiyor.
Btl_akkurr FatmaNur1-2 kızımın adı Hüma bir kızım daha olacak inşallah onun adına da Mihra olucak inşallah 🤲🏻❣️
Biyiklikedi Btl_akkurr Teşekkür ederim, bir şeyler duydum evet ama o yüzden net değilim zaten. Bakalım daha güzel isimler buluruz inşAllah. Teşekkür ederim 🌺
momkrm19 FatmaNur1-2 Benim favoriler 🧿 Neşe Elif Birce Gülce Nisa Beren Feray Zehra Ayça Nasıl seçeceğiz bilmiyorum ya çok kararsızım 🫠
10gamze FatmaNur1-2 Eylül Nisa İnci Parla Elif Defne Alya bunlar güzel Kızlarımın adı Eylül Nisa ve Elif Defne🤣😂