GlZngin Monarosa ayyy benim bebiş te 1 hafta öndeydi ama geçen hafta başladı bu sancılar şimdi hastahane deyiz işte .... etki ediyor mu yaaa düzeldi mi sonrası n da
Damlayaz Bende bebek hareketlerini hissetmiyorum tedirginim nezaman normale dönüyor kızlar günde 1 tekme zorla 😓 ciğer geliştirici vurulalı 1 gün oldu
ElifLeyla GlZngin ben yaşıyorum hemde 28 haftalığım aynı ilaçlar verildi ayrıca rahmin kasılmasını rahatlatacak ilaç ta verildi rabbim yardımcimız olsun 🤲🏻
Esraesra06 GlZngin kasılma nasıl oluyor benim de ara ara ve olduğundan peşpeşe bebek sanki içimde zıplıyormuş gibi karnımın heryerinde bir çarpma hissi hissediyorum bebek hıçkırıyor diye yorumluyordum ama sonra dedim bebek minicik bişey hıçrınca nasıl heryeri kımıldatabilir acaba onlar kasılma mı bu arada 31+3 üm
GlZngin Esraesra06 bebek tek bi yerde toplanıyor , hoplama gibi birşey değil. Karnım taş gibi sertleşiyor hatta bu sertlik nefesimi zorluyor 3-5 sn sonra biraz gevşiyor ama karnım yine de taş gibi oluyor. Yumuşak haliyle o sert hakı arasında epey fark var
Yalinn8 GlZngin gecen hfta 35 ken yasadim 70 lerde cikti,oyle hissetmiyordum, serum ve ciger gelistirici yapildi. Acilma falan yok. Gerekmedikce kalkmicaksin dedi. Adalat verdi. Bu hafta o kadar sanci cikmadi.
GlZngin Yalinn8 aynen bende de öyleydi hissetmiyordum. Ayağa kalkmycksn dedi aynı şekilde 5 dk ayakta kalma süren mesela dedi uzun süre oturmak ta yasak . Uzanmak genellikle
Yalinn8 GlZngin evet bana da oyle dedi biraz da vajina baskisi var ama benimki dönmedi vajinamin ustunde oturuyormus o yuzden bizim baskimiz, bu haftaki kontrolde daha rahat olabilirsin dedi, 38 de alicak zannederim sezeryanla
GlZngin Yalinn8 bana da oldu o vajina da bir baskı , bebiş hareket etse küçük tuvaletim gelmiş gibi bir his meğer oturur pozisyon a dönmüş. O yüzdenmiş . Şu an öyle hissetmiyorum pozisyon değiştirdi galiba.
Yalinn8 GlZngin aynen zirt pirt wc... dogum pozisyonu alsa kafasiyla, dönmediyse poposuyla her turlu baski var, belki yandir su an ondan hissetmiyosundur