GlZngin Kızlar kasılmalarımı dr a söyledim . Nst takıldı sancım varmış . 31 haftalığız. Hemen yatış yapıldı . Açılma vs yok. Ama ciğer geliştirici iğne yapıldı , kasılmayı önleyici ilaç verildi . Bir de progestan içmem söylendi. Var mı bu durumu yaşayan ???
Chan GlZngin Başlıkta nts de sancı çıkmadığı iması var ama konu içerisinde çıktığını söylemişsiniz, yanılma olmaması adına düzeltmemi ister misiniz?
Monarosa GlZngin bende de aynısı oldu çatı ağrısı ve kasılma ile gittim. Sancı çıktı . İğne ilaç serum verildi. Şimdi de progestan kullanıyorum. 36. Haftaya kadar kullanman gerekiyor dedi doktor. Şimdi 33. Haftadayım.
pinares GlZngin bende 35.haftada senin gibiydim nst de sancım çok yüksekti ama ben ağrı sızı hissetmiyodum 1 gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar magnezyumla fitil verdiler sancılarım normale dönünce ikisini de bıraktırıp doktorum
Tqce GlZngin beni anlattın sanki ben 29 haftalıkken nstde sancı cıktı benimde yatısım yapıldı ciger geliştirici iğne yapıldı 3 gün Snra çıktım smdi 31 haftalık olduk ikizlere hamileyim bu arada
GlZngin Chan he anlam karışıklığı olmuş . Evet nst de sancı çıktı . Ama ben sancı hissetmiyorum ifade edememişim.
Monarosa GlZngin hastanede yatarken dil altı verdiler 20 dk da bir. Eve çıkınca 4 saatte bir nidicard içtim 2 gün. Şuan sadece progestan kullanıyorum.
Monarosa GlZngin ciğer geliştirici oldum canım. Evet vajinal kullanıyorum. Doktor özellikle söyledi bu şekilde kullanmamı. Günde 2 kere kullanıyorum. Sana doktor bişey söyledi mi nasıl alman konusunda
Monarosa GlZngin bu arada bebişin kilosu nasıl? Bizimki hep haftasından önde gidiyordu bu ağrıların olduğu zaman 1 hafta geriye düştü 😔
GlZngin Monarosa ayyy benim bebiş te 1 hafta öndeydi ama geçen hafta başladı bu sancılar şimdi hastahane deyiz işte .... etki ediyor mu yaaa düzeldi mi sonrası n da