CCeyda_ benim gebelik oncesi de gittigim, gebeligimde de gittigim tek doktor Sedat umur du. Kendisinden ve klimigindeki zubeyde hanimdan (ebe) hemsirelerden hep memnun kaldim. Dogumumda cok guzel gecti (sezaryen) inanir misiniz agrim dahi olmadi. Cok gusel toparladim saolsun dogum animda da zubeyde hanimde sedat hicada cok yardimci oldular. Ama şoyle bi sorun var ki sedat hoca sezaryen yanlisi. Yani ben bunu sonradan fark ettim mom da postlarda sedat hocaya giden dogum yapan herkes sezaryen olmus. Bende dahil. Tabi benim oglum makat gelisliydi diger hastalarin ya keyfi dir ya onlarinda bi skintisi vardi bilemiyorum. Ama bu kadari da ne bilim tuhaf geldi. Her sedat hocaya gideni duysam hep sezaryen olmus. Hic vajinal dogum yaptigini gormedim. Kotulemek gibi olmasin kendisini cok severim bir sonraki hamileligimde yine ona giderim belli bir haftaya kadar ama sonra ssvd yapabilcek vajinal dogum yanlisi bi doktora gitmeyi tercih ederim. Cunku ben zaten en basindan beri hep vajinal istedim 30. Haftamda da bunu ona sartlar uygunsa tabiki dedi ama şuan dusunuyorum da bunu soymemesi bana suan samimi gelmiyo. Bilmiyorum belki ben yaniliyorumdur. Vsjinal dogum yapmis olani ben kendim hic duymadigim icin boyle dusunuyorum. Ama gercieten isinde cok cok iyidir. Asla hakkini yiyemem. Bu dusuncelerimi soylemessem size haksizlik yapmis olurum. Bir diger doktor da ben knedim hic gitmedim ama istagramda cok samimi tarli bi kadin gibi geliyo aslihan kalkaymaz. Bi sonraki dogumumda ssvd olarak kendisi de kabul ederse dogumu onda yapmak isterim. Tabiki sartlar da elverirse. Ama eger ki yine sezaryen olucak olursam sedat hocadan devam ederim sonuna kadar