Annelikyolundabiri Seymatrkay sen yüne kan ver ama umutlanma. Aynısını yaşadım, değerim 8. Gün 2, 10. Gün 0lara düştü. Çok zor maalesef. Bir dahaki transfere iki tane koydur derim
Oznurozkatarr Seymatrkay konuştuğumuz gibi olana kadar yine yeniden sen umutlu ol ki rabbim işini kolaylaştırsın inşallah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inş tutunur olumsuz olursa eğer yine yeniden ye kaldığın yerden devam et Allah yardımcın olsun inşallah
Seymatrkay Oznurozkatarr Allah razı olsun. Çok destek oldun. Hep umut verdin. Aynen öyle. Kaldığımız yerden devam etmek gerek. Yarın kan vereyim bakalım ne olacak.
Oznurozkatarr Seymatrkay bu süreçte çünkü en önemli şey morel sen iyi olki tutunmasına destek ol seninle olmasına yardım et ben sana inanıyorum elimden geldiğince yanındayım ♥️
Seymatrkay Oznurozkatarr Allah razı olsun. İnşallah. Allah’a sığınıyorum. Hayırlısı ne ise o olacaktır.
Annelikyolundabiri Seymatrkay benim de 4. Denemem canım, hamile halimle duamdasın 🫶🏻 Rabbim kısa zamanda doldursun kucağını