Seymatrkay Yarın kan vermeye gideceğim ama umdum yok :( 4 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var. 2. Transfer de nasıl oluyor? Ne kadar süre sonra oluyor? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Oznurozkatarr Seymatrkay doktor genellikle rahim dinlendirmeyi tercih ediyor ya 1 ya 2. Adeti bekliyor ama bu kadar ümitsiz olma sonrasını düşünme şuan 🌸
mrp2023 Seymatrkay idrar testine bakarak negatif demek yanlış olur hata payı olabiliyor kan vermeniz gerekir kesin sonuç için
Seymatrkay Oznurozkatarr şimdi 4 embriyo varya diyelim ikişer transfer ederse 2 deneme hakkım var dimi.
Oznurozkatarr Seymatrkay yaptığın kaset testle böyle diyorsun bi belirti olmadığı içinde ümitsizliğe kapılıyorsun bence
Oznurozkatarr Seymatrkay evet 2 tane daha hakkın var belki geç döllenme falan vardır ne bilim ben umutsuz konuşmaak istemiyorum sen yinede kan verdin mi
Seymatrkay Oznurozkatarr hiçbir belirtim yok. Belirtiyi umursamiyorum. Çünkü iğne ve ilaçlardan anlaşılması cok zor. Ben idrar testinin yapıldığını düşünmüyorum. Çünkü tüp bebek tedavisi öncesinde yaptığım tüm testlerde doğru sonuç verdi.
Seymatrkay Oznurozkatarr aslında kanı salı vermemiz gerekiyor. Ama benim yarin sağlık ocağında progestan iğnesi yaptırmam gerekiyor. Gitmisken kanı da verelim dedik. Yoksa salı günü sadece kan için gidecektim. 11. Gün kan vermiş olacağım.
Oznurozkatarr Seymatrkay hakkında hayırlısı olsun inşallah haber ver mutlaka ben hala belki bir umut diyorum
Seymatrkay mrp2023 vala ilaçları,iğneleri kullanıyorum ama gel sen bana sor. İdrar testi de sürekli negatif göstermez ki. Birinden biri poztif olur :)))
mrp2023 Seymatrkay evet, ama negatifse bile avantajlısınız geride embriyonuz var sürece en başından başlamayacaksınız, benim ilk tedavimde 1 embriyom vardı ve negatif sonuçlanmıştı yeniden başlamak o acıları çekmek cok zor olmuştu
Annelikyolundabiri Seymatrkay sen yüne kan ver ama umutlanma. Aynısını yaşadım, değerim 8. Gün 2, 10. Gün 0lara düştü. Çok zor maalesef. Bir dahaki transfere iki tane koydur derim
Seymatrkay Oznurozkatarr vardı gitti değil de. Hemşire dedi ki orta bir değer. Tutunmaya benziyor. Yarın bir daha kan ver dedi. İğnelere ilaçlara devam dedi.