Ceyhan1 Benimde ilk gebeliğim 21+2 deyiz yeni yeni hissetmeye başladım öyle güzel ki hep vursun istiyorum 🥺
Semauzun Bende çok bekledim 17’den 20’e kadar yoktu bir şey. 21 hafta da başladı. Balon patlıyor sanki karnımda.. şimdi 24+5 iz. Maşallah dışardan bile gözüküyor. 🥰 benim de plasentam önde o yüzden geç hissedebiliniyor. Bazen dalıyorum tv bi anda vurunca korkuyordum 😅 ama çok güzel bi duygu inşallah en kısa zamanda hissedersiniz. Şimdi sesime bile tepki veriyor kurban olduğum 🥰 ellerimle dokunduğum da da lap diye arada ( aha bunu yazarken de vurdu ) 😅🥰
Mizginnnmehmet Ysfansi yok karnımdan da göründü 🤭bağırsak hareketi olsa bilirim ikinci gebeliğim anlıyorum
hayalperest2310 Dlnmscc ben ilk hamileliğimde 23.haftada net hissetmiştim 2.hanileliğim 18 haftalık olacam hissetmeye başladım yavaştan
NereyeKoyduysanOrdadir Dlnmscc bugun tam 19 haftalık oldum ben de, dün doktor randevum vardı, doktora dedim daha hiç hareket hissetmedim normal mi bu? 22. Haftaya kadar hissetmemen normal dedi. 22’yi bulur dedi, o yüzden endişelenmiyorum.
ezoocum Dlnmscc benim de ilk gebeliğim 23. Haftada hafif hissetmeye başladım plasenta ön duvarda dedi doktorum endişe etmeyin yavaş yavaş hissediyor insan 27. Haftadayım hala tam hissedemiyorum
ErsBegAs Dlnmscc 19+4 ilk hissettim ve rutin oluşturmuştum ben.. Sabahları işe gitmeden bir şarkı açıyordum 🥰 Ona tepki veriyordu az da olsa dışarıdan da kayıt altına alabiliyordum şimdi fikirdek bizimkisi 🤣🤣
Ysfansi Mizginnnmehmet çok tuhaf ve güzel birşey Ben 20 haftalık 2 gebelik ama belirgin değil hareketleri 😔