Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 bugün bende böyleyim ya 🥲 niye böyle oldu anlamadım da hiç. Bebeğe bişey olmasından korkuyorum
Nurellaaaaaaa1212 Rusapolat yok kuzum aksam üzeri doktorumu aradım kanama lekelenme bagırtıcak kadar ağrın yoksa hiç bircşey yok bebiş büyüyor artık 12. Haftadayız cok normal dedi korkma
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 ay iyi çok şükür enteresan gerçekten. Yarın ikili testim var zaten nasipse ona da gidince sorarım bizim için 🫶🏻
Esmaaaaaaaaaaa Nurellaaaaaaa1212 tarif ettiğin ağrıyı sol kasığımda ilk başlarda çok yaşadım 20 Li haftalara kadar devam etmişti benim
Duyguef 20+2 yim 15 gündür ciddi bir ağrım var ama hiç bir sorun yok görünürde en son idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama yürütmüyor bile bazen hala devam ediyor :(
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 çıktım şimdi. Yarım saat kadar bebenin eksik yeri var mı diye baktı. Kuduruk iki dakika durmadı 3 defa girip çıkmak zorunda kaldım 😂😂 kan verdim ikili test için. Şuan her şey yolunda görünüyor. 10 gün sonra kan sonucum çıkacak ona göre tekrar bakacaklar.
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 Ben tam emin olmak amaçlı 14. haftaya kadar bekleyeceğim ya 😂 O yüzden sormadım o da söylemedi bir de cinsiyet partisi yapmayı düşünüyorum😂😂
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 dayanamazsam cuma gidicem kabdnsndjsjd ikizler burcuyum her an her şey olabilir 😂😂
gozde91 Nurellaaaaaaa1212 merhaba sizin azaldı mı acaba kasık bel ağrısı.12. Hafta içindeyim bende de başladı kasık bel ağrısı
Nurellaaaaaaa1212 gozde91 merhaba 17. Haftada tekrar basladı doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu cıktı toz halinde ilaç yazdı tek kullanımlık dün içtim bugün geçti canım