• Bı yardım eder misiniz 😒

17+6 haftalık hamileyim 1 hafta önce birkaç sefer bebeğimin hareketlerini hissettim bugün hiç hissetmedim gibi dun biraz yorulmistim ondan olduğunu dusundim. Kan ve vitamin hapı da içiyorum afedersiniz kabizdim ve bugün tuvalete çıktığım da çok özür dileyerek söylüyorum dışkının rengi siyah gibiydi başına gelen var mı korkmam gerek bir şey mi ?

Babykurtay kullandığın ilaclardan olabilir siyah olması bide bu kadar erken bebeğinin hareketini hissetmende birazcık tuaf gibi geldi tabiki yine doktoruna danışman gerekli

O haftalarda henüz hareketler daha net olarak belli olmaz zaten muhtemelen gaz sıkışmasını bebeğiniz zannetttiniz herkesin başına geldiği gibi 😊 Doktorundan kabız yapan kan ve vitamin ilaçlarını değiştirmesini isteyebilirsin. Kabız yapmayanları var. Çok endişeleniyorsan sabah sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlersin 😊 Sana yardımcı olurlar aklında kalmaz.

Dışkının siyah olması kan ilaçlarıyla alakalı korkmaya gerek yok bence

Bende o zamanlarda bebeğimi hissetmiştim canım hergün hareketleri aynı olmuyor ve az oluyor küçük olduğu için. Decavid kullanıyorum o siyah dışkı ilaçtan dolayı oluyor👍🏻

Çok teşekkür ederim kızlar ya evet ilaçları kullanınca böyle oldu tabiki çok net hissetmiyordum doktora da sormuştum seyirme halinde hissetmen normal demişti bugün hissetmeyince korktum en iyisi sabah gidip sağlık ocağına kalp atışını dinliyim 😊

humaninannesi61 aynen decavit kullanıyorum vitamin ilaci hap şeklinde kan ilacı da şişe de günlük içiyorum ondan sonra oldu zaten

Babykurtay kan ilacindan canim o doktoruma soyledim ben renginden rahatsiz oluyorsan kan ilacini degistirelim ama herhangi bir sorun yok kan ilacindan kaynakli dedi benimde ayni

Babykurtay demir ilacı kullanıyorsan dışkı rengin ondan olabilir . Bebegin daha küçük yeni yeni artar hareketleri

Vitamin haplarinin icinde demir haplari insanin diskisini siyah yapiyor.17haftalarde bebek hareketlerini hisetmek cok duzensiz.bebisler daha cok kucuk oldugu icin cok zorlasiyor.bir de ben bisey farkettim gazim varsa ve kabizsam hisedemiyofum cok.ozellikle 20.haftadan itibaren daha duzenli hisetmeye basliyorsunuz.kabizlik icinde bol su, tereyag,tahin,zeytpnyagi glbl dogal yaglardan yediginize emin olun.ben de cok kabizlikla ugrasiyorum malesef.beyaz unlu gidalarda kabizligi artiriyor.ben glutensiz yemege basladigimdan beri daha iyiyim.

Canım erken falan değil her insanın yapısı farklı ben 14.haftada hissettim ve doktorumda zayıfsın bebişde hareketli normal demişti bugün tam 19.haftamız hala aynı şekilde hissediyorum hareketlerini tek değişiklik artık her gün düzenli ve daha net tekmeliyor sıpam eskiden hissedemediğim günler olurdu.. İlaçlardan olabilir benimde basıma o durum gelmişti ilaç kullanmaya başlayınca oldu o yüzden önemsemedim istersen bir doktora sor canım

Babykurtay

Babykurtay ben de ilk 18+6 da hissettim. Şaşırmışlardı hala hissetmiyor olmama ama ilk gebelik olunca normal dediler. Tam korkmaya başlıyordum artık ki pıt pıt kelebek kanadı çırpması gibi hissettim 🤗 ve o günden sonra başladı hareketler. Dışkı konusuna gelince demir ve kan ilaçları hem rengini siyah hem kokusunu kötü yapıyor. Ondan korkma. Hareket konusunda da içini ferah tut benden erken hissetmişsin. Yine de için rahat değilse dr una görün 😊

Sağlık ocagında ultrasonmu oluyor gıdıp dınlıyorsunuz bılmıyordum bunu cahıllıgıme verin 😀

Babykurtay Bende ilk 16 haftalıkken hissetmeye başladım ama küçük olduğu için hergun hissedemezsin zaten diski rengide ilaçlardan dir

Hepinize çok teşekkür ederim annişler bu sabah uçuştu içerde minik oğluşum 😊😊😊