Scarlett Bende gebeliğimden öncdde vardı halada devam ediyor.30. Haftamıza girdik. Erken doğum riski evet yaratıyor ama tedavisi mümkün olabilir. Ben ne antibiyotik içsem yaramadığı için olabildiğince az seviyede tutmaya çalışıyoruz. Bugün daha güçlü bir antibiyotik verdi doktorum..bol bol su içmek iyi geliyor idrarla atıyoruz enfeksiyonu. Kaşıntı vs. Yapıyorsa dış tarafta sirkeli suyka yıkamanızıda tavsiye ederim.
Edaceho Fatossngr bende de vardı canım idrar yolu enfeksiyonu en başından beri 35 haftalik doğum yaptım
mltmptk Kızlar ben serklajlıyım okadar dikkat etmeme rağmen bende de enfeksiyon var 16.haftadan beri şuan 20 haftalığım artık doktorum antibiyotik verdi ama su gibi akıntım devam ediyo doktorum 16.haftada alttan baktığında suyun değil demişti ama hala az az su gbi akıntım oluyo korkuyorum da suyum dye doktorum da test yapmaya gerek duymadı enfeksiyonda da su gbi akıntı oluyor mu
Mehtapsato Canim ben bu yuzden hastanede bile yattam 3 4 gun 9 haftalikken baslamisti hala devam ediyo sadece erken doguk riski yok daha farkli seylerde olabilir bobrek yetmezligi oluyo enfeksiyondan dolayi yada allah korusun ölu doguma bile yol acabiliyo ben surekli antibiyotik falan kullaniyorum 9 . Haftam dan beri (sana tavsiyem tatlilardan uzak dur cikolata falan alt tarafini surekli bebek sanpuani ile yika ic camarini utule ve surekli degistur hijyenik pek kullanma sakin birde hazir meyve sularindan uzak dur ) bunlar enfeksiyonu artiriyo canim bilgin olsun