Tugce60 Ozgle benim de öyleydi o haftalar şimdi 22 haftalığım çok daha rahatım. Geceleri yatmadan ılık duş ve sabahları ağzınızı burnunuzu ılık suyla yıkayın, az tuzlu beslenin. Hamilelik riniti bence sizdeki.
Ozgle Tugce60 tuzlu besleniyorum yoksa tansiyonum cok düşüyo 8 5 lerde hep 😢dün gece yine uyuyamadım artık panik atak oldum ya eşimi uyandırıyorum sürekli nefes alamıyorum diye😢
Gulsah7171 Ozgle canım benimde öyleydi o haftalarda uykudan bile uyanırdım hastaneye gittim bende tiroid çıktı tiroidde çarpıntı ve nefes darlığı yaparmış ihmal etme git derim
Ozgle Gulsah7171 hangi bölüme gittin canım ben doktoruma söyledim dün mefes alamıyorum diye pek oralı olmadı dahiliyeymi gitsem
Ceyd97 Sengulkrgz ahahha aynısını bende diyorum her hafta başka biyerim agrıyo her hafta başka bişey çıkıyo 😂
Gulsah7171 Ozgle dahiliyeye yönlendirdi doktorum beni tiroid bölümüne sende direk dahiliyeye git bence
Ozgle Gulsah7171 gideyim o zaman ya peki ilaç yazdımı doktor geçti mi şuan oturduğum yerde bile nefes alamıyorum 😢
Gulsah7171 Ozgle benim tiroid lerim düşük çık ıştı 2 haftada bir gider kan veririm ilaç vermedi bana değerler kendiliğinden yükseldi ama arkadaşıma ilaç vermişlerdi benim ilaç yazılacak değerde değildi