Hapyykm Merhaba! Arkadaşlar 14 haftalık gebeyim geçenlerde doktora gittim çıkıntı var cinsiyet erkek dedi sonra başka doktora tahlilimi almak için gittiğimde oda bana kız dedi tam olarak ne zmn belli oluyor sizde oldumu yanılmalar.
Sevdaninmucizesi Hapyykm 16+3 de ilk bugün öğrendim cinsiyet kesin dedi bariz şeyi her açıdan göründü bekle derim bende 16 17 haftaları
Busracmn1 Hapyykm benim bebegim kendini 19 haftalıkken gösterdi kızım olcak inşallah daha sonra detayli ultrasona girdim 22 haftalıkken orda da kız dedi doktor 😍
Anacsevgidolumelek Sevdaninmucizesi aayy 13de netlesmemisti 18.haftamda gidecem insallah bizimki de netlesir Allah size bagislasin bu arada saglikla gelsin yavrunuz 😍
Serays 260814 bende 12 de çıkıntı var erkeğe benziyor dedi kemik yapısı sonra farklı doktor 15 te kız dedi . Siz de tam olarak böyle mi oldu sonradan erkek mi dediler. ??? Ama kız diyen doktor %80 dedi ve bacak arası boş dedi . 10 gün sonra gidicem doktora tekrar detaylıya?
Anacsevgidolumelek 260814 detayliya hangi haftalar girilmesi gerekiyor gerci doktorumuz yonlendirir diye dusunuyorum ama yine de merak ettim
260814 Hapyykm evet ben özele gidiyorm erkeğe benzettim dedi sonra 2 li tarama testi yaptrdm Devlette kız dedi sonra kendi doktorm da Kız dedi bida gittim erkek dedi kafam allak pullar oldu en son detaylıda net gördüm erkek ve bi nefes aldm çnkü hiç bişe alamadm tulum yaptrcaktm isimli beklemek zorunda kaldım
Tulayeyup Hapyykm daha çok erken canım bekle. Ban da kemik yapısı kıza benziyor denildi herkese kızım olacak dedim. Sonra ki muayeneler de erkek denildi. Gerçekten de erkekmis aceleye gerek yok bekle
Anacsevgidolumelek Tulayeyup ayy bizim bebisin de kemik yapisi erkek ama bacak arasi bos dedi doktor 🤔 18.haftada gidecez bakalim surpriz olacak resmen ☺
Elizveannesi Hapyykm 18de kız, 20de erkek dendi. Hani erken Bi hafta da değildi ki hiç ihtimal konuşulmadı. 2 farklı doktor da çok emin kız ve erkek dediler. Artık sonraki kontrolü bekliyorum😂
Sengulkrgz Hapyykm vallaha bana erkek dedi tahmini ama suan erkek evladim.olacagina alistim kiz derse paralayacagim 😃😃😃😃saka tabiki olabilir boyle seyler aikinti yok
Hapyykm ilkimada Cnm 14. Haftada özeldeki doktorum çıkıntı var erkek dedi aradan üç gün geçti 14+ 3 devlettekine gittm kıza benziyor dedi yani sadece üç gün var arada
MerveCey Hapyykm benim 14 ve 16. haftalarda erkek dedi ama bebek bacaklarını açmıyordu ve arada göbek kordonu vardı çok kesin söyleyemedi, 18. haftada ve 20. haftada kesin kız dedi. Kızımız olacak inşallah☺️💗 hayırlı sağlıklı olsun tüm bebekler💗☺️
ilkimada 260814 ay bir tuhaf oldum bende yarın detaylıya gireceğim. 15 hastalıkken kız dedi kıza hazırlandık yanılma oluyor demekki. Kız dediğinde bacak arasını görmüşmüydü tatlım acaba
Serays 260814 ya ben hep erkek hissettim bir kızım var ismini bile hazırlamıştım 12 de doktorum çıkıntı var demişti 15 te yine özel klinik bacak arası boş görüyorum yani dedi yine üstüne basa basa ben de diyorum 12 de olan çıkıntı kaybolmaz büyürdü. %80 kız demesine rağmen hala erkek hissediyorum 😕