Pink29 canım idrar tahlillerim vs temiz benim zaten normal bi insanla hamile bi insanın idrar değerleri farklı benşmde sarı akıntım var eve geldim bel ağrım geçti benimki muhtemelen ayakta çalıştığım için 6. Haftadayım daha iş yerine bildirmedim kalp atışını duyunca söylicem saatimde kısalıcak ondan diye tahmin ediyorum çünkü evde belim vs ağırmıyor iş yerindede sürekli ağırmıyor zaten ama ister istemez ayaktayız bu akıntı olayını ciddiye almıştım çünkü ben ilk hamilelikte bebeğim doğdu 10 gün yaşadı vefat etti aşırı enfeksiyonu vardı 34 de doğdu doktorlar erken doğan bebeklerde enfeksiyon riski olabiliyor demişti vefa anne karnından almış olabilir dedikleri için ben ha ile kalmadan önce crp felan herşeye baktırdım temizdi doktorumada akıntıyı belirttim ıda bana kaşıntı yanma ağrı yoksa normal dedi zaten ara ara oluyor bende belkide antibiyotik başlar diye söylemiştim tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem ama doktoruma güveniyorum zaten başka bir doktor görüş daha aldım oda aynısını söyledi