Ayse-hambal Merhabaa kızlar artık bu saatten sonra neler yapmalıyım doğum için ananas ve hurma yemeye başlamak içşn erken mi ?? Korksam da normal doğum tercih ediyorum şuan vazgeçmeden gelmesi lazım😂😂
LLavinya Ayse-hambal ben 37+4’teyim hurma yemeye başladım yürüyüşe devam ediyorum bi de ev işi yapıyorum sürekli. Evim dubleks ve sürekli merdivenleri inip çıkıyorum bebeğin doğum kanalına dönmüştü bir ay önce geçtiğimiz perşembe de doğum kanalındaydı ara ara sancım oluyo ama vajinamda baskı hissediyorum ama başka belirtim yok henüz
Ceiydda Ayse-hambal ya ananası kilolarca yemek lazım etkisini görmek için ama hurmayi yiyebilirsin tek sayılar şeklinde yiyin diyorlar hatta 5 7 9 11 gibi onun dışında bol yürüyüş ilişki sıcak duşta meme masajı ördek yürüyüşü pilates topu egzersizleri 💖💖
Ayse-hambal Nilayy95 o zaman ananas ve hurmaya başlayayım bir de ahududu çayı diyorlar galiba ona da 1 hafta sonra başlarım😂
Ayse-hambal Ayse0434 bende günde 15 dk sabah 15 dk akşam pilates topundayım dışarıya yürüyüşe çıkamasam bile evde durmuyorum günde 8.000 adım atıyorum😂😂
Ayse0434 Ayse-hambal bende dışarı çıkmıyorum yağmur falan var zaten bide evde temizlik yapıyorum artık yürüyecek halimde kalmıyor 😅
Ayse-hambal Naz5206 doktor mu kontrol etti açıklığı benim doktorum 40. Haftaya kadar gelmezse alttan muayene ederim dedi açıklık var mı yok mu bilmiyorum o yüzden
Naz5206 Ayse-hambal evet 36+3 de kontrole gittim nstde sancı çıktı muayene ettiler ertesi gün acile gittim 2 tane doktor daha muayene etti sancım olmadığı için eve gönderdiler şuan bekliyorum ne zaman gelirse
Ayse-hambal LLavinya benimki hala girmedi ya kanala girerse rahimde baskı hissederim herhalde diye düşünüyorum doktorum daha sık sık çağırıyor zaten artık
LLavinya Ayse-hambal benim bir ay önce kanala dönüktü bu hafta girdiğini söyledi zaten aşağıda hissediyorsun ağırlığını ve bazen öyle baskı yapıyor ki sanki vajinada taş vuruyor öyle acısı oluyor
tecrubeliiannee Ayse-hambal erken değil yürüyüş merdiven in çık squat bunları yapabilirsiniz ilk gebeliklerde genelde geç açılma ve doğum oluyo
Ayse-hambal tecrubeliiannee artık asansör falan kullanmayayım öyle yapayım en iyisi yoksa geleceği hiç yok gibi