Mrzbrvdr Canh20 ya beni bu sonda da korkuttular Ama asla korkulacak bir şey değil, Bana uyuşmadan önce taktılar İçinden 5 e kadar say takmış oluyorlar minicik bir yanma hissediyorsun oda anlık oluyor zaten hiç korkma önce sonra diye de hiç dert etme kendine
Ceren007 Canh20 spinal anestezi yaptır canım ben iğneyi hiç hissetmedim sonrası da zaten 5 dk da bebek çıkıyor sende 10 dk fazla duruyosun içerde yürümeye başladıktan sonra bool bool yürü ne kadar yürürsen o kadar erken toparlarsin arkadaşlarin dediği gibi kahve mutlaka iç birde gaz için sakız cigne bgairsaklarini çalıştıriyor . Benimde temmuz sonu 2.dogumum olacak sağlıcakla kucağımiza alalm yavrularimizi burdan yaz olur mu merakta bırakma bizi ☺️
Donaldvetomris Kubraaa9 yok ne etkisi olacak ki etkisi olsa zaten yasak olur bu durum 36 haftalik doğum yaptım maşallah çok sağlıklı bebeğim doğar doğmaz gözleri fıldır fıldırdı 😅💜
aysegul-2509 Canh20 eğer panik atak gibi ameliyata engel bir hastalığın yoksa kesinlikle belden uyuşturma derim.çünkü normal doğumdaki gibi bebeğini doğduğu an görüp koklayabiliyorsun.ve sonrasında daha çabuk toparlanabiliyorsun.ama genel anestezide kendine gelene kadar ne dünyanın nede bebeğinin farkında değilsin.ayılırken çekeceğin sersemlikte cabası
Aysegulck Arkadaşlar tecrübeyle sabit olarak söylüyorum eğer ki belinizde disk kayması fıtık bele bağlı siyatik sinir kasılması bel daralması gibi gibi sorunlarınız varsa spinalden Kaçın! Bunu da sormadan doktorlar bile söylemez benden söylemesi
Sarees Aysegulck inanılmaz güzel bi yorum aşırı faydalı gerçekten kimse söylemez , ve insan çektiğiyle kalıyor hiçbir sonraki komplikasyonu spinal anesteziye bağlamıyorlar 🥺
Ceren007 Canh20 aa süper hayırlı ömürlü olsun canım geçmiş olsun sana da ☺️peki nasıl geçti doğumun çok endişelerin vardi
Canh20 Ceren007 amin allah razı olsun canım, ameliyat süreci beklediğimden daha kolaydı ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemicem toparlanma yürüme çok zor ödem oldu doğumdn sonra hala dikişlerim ağrıyor
Ceren007 Canh20 Anladım canım sabret zor kısmı atlattn bu konuda inşallah toparlarsin yavaş yavaş bebeğine odaklan yanında yardımcı olan biri varsa harika süreç rahat ilerler
Zuka12 Canh20 merhaba 2 doğumumda belden uyuşturma oldu ilk çıktığınızda ağrınız olmadığı için ve narkoz durumu olmadığı için bebekle rahat temas yapıyorsunuz suan üçüncüye hamıleyım nasıpse sağlıkla o da öyle olur