Kubradmurat 2cocuk2kopek allah allah ne değişik belki o ailenin alacak durumu yok veya yok elinde ne yapsin zorunluluk nedir yani kesin buyuksehirdir değişik gerçekten bebeğini nasıl götürürse götürür doğum şekline karıştıkları gibi herşeye karisiyorlar demekki 5 ay önce doğum yaptim sivas numune hastanesinde benden istemediler
2cocuk2kopek Kubradmurat 2019 da doğum yaptım o zamanda vardı aslında ama dediğiniz gibi büyük şehir için geçerli olabilir
Deleted33000 Fatmadmr37 zaten bı orda lazım olur bence ama lazım olduğu kadariyla kullanırım onu ilk iki çocuğumda da onu kullandım
Phyloo Fatmadmr37 ben puset götürmedim kucağında da gelebilir ayrıca sadece puset satılıyor araba şart değil ki onun için
Phyloo mrp2023 başının üstüne 🤣 ne alakası var yatma için illa puset mi olmalı kucağına da yatırabilir
ddefnos Fatmadmr37 yani taşınır tasinmasina da ama en az bi 6 ay bebeği nerde tutacaksiniz arabada? Bide neden kullanmadiniz anlayamadım bence çok kullanışlı 6 7 benim elim ayagimdi yan komşuya geçsem bile pusetle gidiyordum ya da evde uyuturken onda uyuyordu bebeğin ilk günler sevdiği pozsiyon onun içi güvenli hissediyorlar bi yere gittigimdede herkes kucağına almaya çalışmıyor onun içinden seviyor bence çok kullanışlı herseyi geçtim araba için çok güvenli bir kez kaza yaşamış biri olarak oto koltuğu kemer hayat kurtarir lütfen kullanin🧡 hiç almak istemiyosaniz ikinci el uygun bi urun alıp tekrar satabilirsiniz
Burcak61 Fatmadmr37 ben oğlumu pusetsiz çıkarmıştım travel sistem sevmediğim için baston bebek arabası almıştım ve kucağımda battaniyeye sarıp çıkarmıştım bu gebeliğimde de de almayı planlamıyorum
35Hatice Fatmadmr37 benim bu konulardaki görüşüm eskiden insanlar napıyomuş? Ben ne puset ne bebek arabası görmüşüm zavallı anam hep kucağında taşımış her yere o yüzden olmazsa olmaz demem hiçbir şeye kolay kolay. Ama illa ki böyle bi imkan geliştirilmiş ve daha güvenli kullansak çocuğumuza faydalı o yüzden çevrenizde bir iki aylığına isteyebileceğiniz birileri yok mu eminim herkesin evinde bi yerlerde yatıyodur o pusetler ödünç veren biri çıkabilir facebook gruplarına da sorun En azından hastaneden çıkarır bir iki aşıya götürürsünüz sizi biraz idare eder. Hastane konusunda bi bilgim yok ama sanmıyorum devlette zorunlu tutturduğunu o kadar suriyelinin puset aldığını sanmıyorum çünkü motorun arkasında kadının kucağında geziyo bebekler trafikte görüyoruz😅
Mry2020 Fatmadmr37 ana kucağı alabilirsiniz adı o mudur bilmiyorum ama kapitone filan oluyor alt kısmı kalın tutma yerleri var ama içine koyup kucağına alıyorsun
Bebekmert Fatmadmr37 ilk bebegimi pusette çıkardım bende sizin gibi sonra kullanmadık sattım . 2. Bebeğimi 1 ay önce kucağıma aldım ve puset başka olduğu halde o elimizde ayrı çıktık bebek battaniyeye sarılı halde kucagimizda kaldı . Kim karışabilir ki nasıl isterseniz öyle çıkarın hatta bence battaniye ile kucakta çıkarmak çok daha iyiydi. Bebek düştü mü düşecek mi yüzü mu kapandı derdi yok ayrı bir ağırlık tasimaktansa sadece bebek çok daha rahat
h_h_momss 10gamze linki var mı oto koltuğunun,bu oto koltuğunu travel bebek arabasına da mı taktınız bilmediğim için soruyorum, gerçekten bu oto koltuğu puset bebek Arabası konusu kafamı çok karıştırıyor
10gamze h_h_momss oto koltuğu ama yatıyor kademeli aracınız varsa mutlaka alınmalı yenidoğan bebeğe uyumlu kraft marka dokuz on yıllık bir ürün görsel eklemeye çalışacağım
Balbebek012 Fatmadmr37 battaniyeye sarıp çıkardım ilk doğumda poşetle çıkardım bence gereksiz yük olıyor insana
Alya05 Fatmadmr37 çokta gerekli bişi değil puset bebeğin beş katı ağır insanın kolu ağrıyor taşıyınca 😀sar battaniyeye çık nolcak sanki
mislinaninannesi Fatmadmr37 2 çocuk doğurdum ikisini de battaniyeye Sardım arabada da kucagimızdaydilar.simdi yine hamileyim yine battaniyeye sarıp cikaricam hastaneden
Talentedmom Fatmadmr37 ben 1.gebeliğimde pek kullanmadım oğlum durmadı arkadaşım vermişti geri verdim 2.olacak mecbur alacağım her bebek farklı oluyor sadece hastane çıkışı değil normalde de kullanılır diye düşünüyorum sonra satarım
Fatmadmr37 Talentedmom bende ilk cocugumda alıp sadece bir kaç defa kullandığım için bu sefer almak istemiyorum hem koymak için gerçek anlamda yerimde yok evimde. Ve asansörü olmayan bir binaya taşındık yanımda biri olmadan travel sistemi asla yapamam. Zaten normalde kademeli olarak bir bebek arabamız var daha yepyeni duruyor normal baston bebek arabası da var. Yani olmadi lazım olursa arkadaşlarıma soracağım bende.