Fatmadmr37 Kubradmurat bende bir kaç yerde okudum pusetsiz çıkaramadık puset istediler diye her hastane için geçerli değildir büyük ihtimalle zaten. Yani bilmiyorum bende ilk kızımda aldığıma pişman olduğum için şimdi de almak istemiyorum
Kubradmurat Fatmadmr37 özel hastaneler istiyor olabilir orasını bilemem tabi ama devlette istediklerini görmedim ben 2 doğum yaptim
Fatmadmr37 Esma006 çıkarırken değil bebek arabası zaten sonrasında demek istemiştim. Bakalım duruma göre bakicam bende.
2cocuk2kopek Fatmadmr37 zaten arabada kucağınızda tutmayın bebek güvenli gitsin diye. Hem yatar pozisyon bebek Arab’ınız olsa bile kullanamazsınız yeni doğan bebekte içine puaeti koyup kullanmanız gerekir. 2. Çocuk ve bunu bilmemeniz tuhaf . Ayrıca pusetin kendisi ağır falan değil ben sezaryenki halimle kendim pusetle çıkardım . Acaba siz fazla naif olabilir misiniz
Fatmadmr37 2cocuk2kopek bebek normalde evde de sırt üstü yatmayacak mi? Yani disarida da bir yere giderken yatsa ne farkı olacak anlamadım. Evet 2. Çocuğum ve 1.cocugumda kullanmadığım için şuan almadım hala ihtiyaç dahilinde alınır zaten. Kendi aracımız yok bu arada.
Fatmadmr37 2cocuk2kopek sizde fazla yargılıyor olabilir misiniz acaba? Fazla naif de değilim ama olabilirim de ne fark eder. Zaten yorumlarda arkadaşlarıma da soracağım ama alma gereği duymadım dedim.
2cocuk2kopek Kubradmurat anakucağı yada puset olmak zorunda siz anakucağı var diye çıkarmışsınız zaten
Kubradmurat 2cocuk2kopek bize ne ebe ne doktor zorunlu falan demediler ağır oldu diye battaniyeye sardik çocuğu çıkışa kadar kucgimizdaydi yani icine koymadik ağır oldu diye
Kubradmurat 2cocuk2kopek kalın battaniyeyle çıkardım bendeki kulplu anakucagindan koluma alamamistim agir olmustu battaniyeyle ciktim herkesin tercih meselesi zaten arabaya biniyorsun ilerki zamanlarda bebek büyüyünce arabada şart tabiki puset ama gundelikte cok kullanilmiyor
2cocuk2kopek Fatmadmr37 evde sabit yatıyor bebek arabası geniş takur tukur yolda gidecek sizce?? Aynı mı ? Hiç mi görmediniz normal bebek arabası olsa dahi yenidoğan dönemde onun içine puset koyuluyor. Yenidoğanşa 6 aylık hali bir değil. Benimde kendi arabam yoktu hastaneye giderken vs size zorluk olacak otobüse binseniz o bebek o bebek arabasında nasıl sarsılacak bel kayıklığı vs çok olası .
2cocuk2kopek Kubradmurat az önce biri yazmış şehir hastanesinde zorunlu istemişler bende duydum devlette istendiğini
Fatmadmr37 2cocuk2kopek canım zaten baktım olmadı alırım yani. İlk kızımda nerdeyse ilk aylar iki üç defadan fazla evden çıkamadım şimdi iki çocukla biri olmadan asla çıkamam evimde asansör de yok.
Kubradmurat 2cocuk2kopek allah allah ne değişik belki o ailenin alacak durumu yok veya yok elinde ne yapsin zorunluluk nedir yani kesin buyuksehirdir değişik gerçekten bebeğini nasıl götürürse götürür doğum şekline karıştıkları gibi herşeye karisiyorlar demekki 5 ay önce doğum yaptim sivas numune hastanesinde benden istemediler
2cocuk2kopek Fatmadmr37 ilk doğumum mayıs sonuydu benim çıkmama gibi bir lüksüm olamadı sürekli sağlık ocağı hastane tahlili vs bebek için biz çok çıktık o yüzden illaki ihtiyaç oluyor . Uygun yollu bakabilirsiniz
fairytale_ Fatmadmr37 merhaba kimse sizin bebeginize karisamaz istediginiz sekilde cikarabilirsiniz hastaneden ben oyle bir kural duymadimda gormedimde sadece pusetle tasimak yeni dogan bebek icin daha korunakli gibi arabada isterseniz kucaginizdada goturebilirsiniz yani kimse bisey demez biz pusetle cikarttik uzunca zaman puseti kullandik suan 4 bucuk aylik hala kullaniyoruz puseti
10gamze Fatmadmr37 Ben doğumdan önce oto koltuğu aldım pusetle aynı işi görüyor mutlaka edinmelisiniz onunla çıkardım hastaneden hem arabadada onda yatması daha güvenli zaten şart ayrı olarak normal araba aldım travel sistem hemde çok kullanışlı
h_h_momss 10gamze linki var mı oto koltuğunun,bu oto koltuğunu travel bebek arabasına da mı taktınız bilmediğim için soruyorum, gerçekten bu oto koltuğu puset bebek Arabası konusu kafamı çok karıştırıyor