yesildeniz_ Eco111 30 nisandaki sabah yapılan pike yakınlaşmış ama pik olmamış sanki. Pcos olanlarda bu şekilde koyu çıkıyor hep. İkinci çizgi aynı koyulukta ya da daha koyu çıktığı gün pik oluyor. Yapmaya devam edin bence
Kelebekkkk34 Eco111 ben pcosum testlerim aynı bu şekilde hep koyu çıkıyor tam pik olmuyo o yüzden sordum
Eco111 Kelebekkkk34 benim de bu ay niye böyle oldu anlamadım pcos varsa dr neden söylemedi acaba tekrar gitmem lazm bi de çok iyi bi dr du
vilanelle Eco111 adetlerin düzenli mi? bugün 24. gün çünkü, belki de tuttu gebelik oluştu ama eğer adetlerin kısa periyotsa diyorum
Eco111 vilanelle aaa bilmiyorum ki gebelik olabilir mi geçen ay 13. Gün yumurtladım. Bugün ben dr a gittim sabah karnımdan ultrasonla baktı yumurtlamış mısın progestana bakalım dedi kan verdim başka da bir şey demedi olsa görür müydü ki
Eco111 vilanelle geçen ay 25. Gün regl olmuşum pcos yok her ay regl olurum ama geçen ay sadece erken oldum biraz normalde 30 gün de bir olurum hamile olsam görmezdi heralde bugün sabah ultrasonda internetten baktım da
vilanelle Eco111 hayır görmez zaten. o zaman dediğim gibi sen bence 13te pik gördün 14te de çatladı, ve adetine 2 gün kaldı şu an galiba. bence hemen gebelik testi ya :)