Sdnrymnklc Birbenbirbebek valla eşim anlatırdı yiyom fln inanmazdım migde dayanmaz die ama 10 ögün koysam yer net
Sureyya-2626 Hux benimki tesadüfen denk geldi Ağustos ta doğum yapayım istiyordum hep 40 defa dedim demekki aslan burcu olacak kızım annesi ile arasında 1 hafta 10 gün olacak annesinin küçüklüğü yaaaaa yeyim seni prensesim benimmmm 🙈🥳🤰🏼🩷🥰🤗🤗🤗😘😘😘😘😘
Babybebi Bby21 kızsa yaşadın bekarken ailesine aşık evlenincede hem aile hem anne babasına aşık oluyorlar nerden biliyorsun diye sorma😂baş harfi ben
Babybebi a-koroglu benim kızımda aslan burcu yükselenide aslan burcu oğlumda hem yükselen hem kendi burcu aslan hem kız hem erkeği çok iyi tam liderler üçüde cinsiyeti belli değil ama ekimin 2 si akrep yani bu burca yabancıyım bakalım nasıl olacak😂
a-koroglu Babybebi oyyy maşallahh size 🌸 benim burcum oğlak aslanlarla iyi anlaşıyorum burç olarak seviyorum özgüvenli ve liderler ama merakla bekliyorum kızımı nasıl olacak acaba 💖
Minelsu0606 2cocuk2kopek aaa gercektenmi iki erkek kardeşim pek takıntılı değiler bide çok titiz ve derli toplu olurlar ama herkes böyle ölümü bilmem
Eceunverkanra Hux İkizler olacak inşallah☺️ Abisi terazi burcu, ben yengeç, eşim kova burcu. Evde yok yok her telden caliyoruz🤣🤣