Minelsu0606 Gulsahs kendini hiç ezdirmez kimsenin lafı altında kalmaz yönetmen bı yapısı olacak ha bide sinir ve inat çok olur
senem-yabaci Hux erken gelmek istemezse ikizler olacak. Ben de kovayım. En yakın arkadaşımı doğuracağım 😍
Minelsu0606 [silindi] benimde kız başak yada akrep olacak başak iki erkek kardeşim var çok sakinler inşallah benimkide basak olur
Gulsahs Minelsu0606 ne yazık ki öyle görümcem de boğa eşim koç ikisi de sinirli baya birde benimki boğa olacak yandım😬
Girlmama Hux balik burcu oldu kizim koc olacakti ama erken dogdu hic anlamiyorum bu burclardan sadece kendimi biliyorum ✨️IKIZLERIM✨️
carpediem97 Hux normal doğum olsaydı yay olacakti ama mecburi sezeryan olacağım malesef akrep 😅 40 haftadan sonra sezeryan olan olmadı mı hiç ya 😅
Nilssuu Senanur07 Senanur07 yemeğe düşkün parayı severler en yakın arkadaşım ile annem boğa burcu rahatlarına düşkündürler bence güzel bir burç
2cocuk2kopek Hux valla ilkinde denk getiremedik ikizler oldu . Bunda aslan olacak . Başak olmasını istemiyorum
Minelsu0606 2cocuk2kopek aaa gercektenmi iki erkek kardeşim pek takıntılı değiler bide çok titiz ve derli toplu olurlar ama herkes böyle ölümü bilmem