Meltemanneolsun 1prens_1prensesannesi_ ben bir okul öncesi öğretmeni olarak cevap vermek istiyorum evet dalga geçiyorlar. Hem de ne dalgalar. Küçücük çocuk dersin ama neler üretiyorlar. Şaban ismi de dalgaya çok müsait bir isim. Ona göre iyi düşünün derim ben
2boysmother 1prens_1prensesannesi_ ilk oğlum kayınpederimin ismi Mithat Efe diğer oğluma da babamın ismini vereceğim Mehmet Ali 🤗 aynı isimmiş ne güzel yanına ek koyabilirsin 🥰
Daisyy000 1prens_1prensesannesi_ Çocuğuma böyle bir kötüğü asla yapmam.. Hiçbir kuvvet bana o ismi koyduramazdı
1prens_1prensesannesi_ Çok teşekkür ederim herkese fikirleri için bende koymayı pek istemiyorum önerebileceğiniz güzel erkek isimleri varsa tavsiye alabilirim çocuk doğdu doğacak aklımda şu an sadece Metehan var 🥰
Femay 1prens_1prensesannesi_ ya dalga geçilir tabi şaban ne. Birde insanlar bekliyor diye siz neden stres olacaksınız. Ben baba/kayınbaba ismi konulmasına karşıyım. İstediği kadar iyi bir insan olsun isim çekiyor.
1prens_1prensesannesi_ Femay Evet katılıyorum kesinlikle ismini koyduğun kişiye çekiyor çocuk bir sekilde 🤦🏽♀️
Nurbesteee 1prens_1prensesannesi_ çevreye takılmayın derim onlar bu konu hakkında yorum yapma lüksüne sahip değil isminede ancak eşiniz ve siz karar verirsiniz biz aile üyelerimize sormadık bile çünkü her kafadan bir ses çıkar uğraşamam acıkcası ismi direk bu olacak dedik eşimle bitti kalmıs ki bu zamanda çocuga öyle isimler koymak bana yanlış geliyo çok istersiniz gönlünüzle koyarsınız o ayrı ama kimseye bakmayın kendiniz karar verin derim
1prens_1prensesannesi_ Nurbesteee Bizde kimseye sormadık canım ama herkes kendini hak sahibi görüp direk patavatsızca konuşuyor 🤦🏽♀️
Nurbesteee 1prens_1prensesannesi_ o zaman kibarca onları ilgilendirmediğini söyleyeceksiniz canım mesela sen olsan başkasına ismi şu olsun diyebilir misin aynı şekilde onlarda diyemezler
1prens_1prensesannesi_ Nurbesteee Ben asla demem beni ilgilendirmeyen bir konu soranlara doğduktan sonra öğrenirsiniz diyip geçiştiriyorum artk 🤷🏽♀️
262634nur 1prens_1prensesannesi_ 1prens_1prensesannesi_ ister küssünler isterse reddetsinler. İsim konusunda büyük travmalarım var asla koymam 9 ay karnımızda ne zorluklarla taşıyoruz koymak isteyen kendısı koysun ufacık bebegın adı Saban nedir Allah aşkına
1prens_1prensesannesi_ 262634nur Aynen öyle 9 ay her zorluğunu ben çekiyorum ama herkes hak sahibi oluyor çocuğumun geleceği psikolojisi herkesten daha önemli benim için başkası değil çocugumla ben üzüleceğim büyüyüp dalga konusu olduğu zaman
262634nur 1prens_1prensesannesi_ koymayacagım çocuk benım cocugum deyın kesınlıkle net olun kendınızden taviz vermeyin bırakın ne düşünürlerse düşünsünler. İnanın bu hayatta kımseye yaranılmaz
adatuna 1prens_1prensesannesi_ babamın ismini neden çocuğuma koyayaım kafasındayım ben bir de şaban ise asla koymam yanlış anlamayın çok kötü bir isim
Candyboy Biz de oğlumuza kp in ismini verdik kimliğe yazdırmadık ilerde akran zorbalığına maruz kalmasın diye ancak kulağına okuttuk ve iki ismi var kimlikte akın ismi yazıyor mesela kimse de kp ismiyle seslenmiyor sadece akın deniliyor
NoName_ 1prens_1prensesannesi_ herkes bir şey bekler neden koyacakmışsınız eşinizde sizde istemiyorsanız