Benimennembirmelek Bebekmert kaç günde sonuçlandı ve nereye yatıyor ben 21 nisanda yaptım daha devam ediyor yazıyor
Bebekmert Benimennembirmelek 8 Nisan’da yaptım başvuruyu cuma günü başvuru kısmında ödeme aşamasında yazısı çıkmıştı ama hala yatan bir para yok
ikibaloglanannesi Bebekmert teşekkür ederim🤍 Ben ikinci oğlumu 15 Nisan’da doğurdum kimliği çıkınca 17 Nisan’da başvurdum da hala devam ediyor yazıyor. Bugün aradım bu hafta yatmaya başlayacak dediler.
Annebebek000 ikibaloglanannesi aylik 1500 tl ye mi basvuru yaptiniz acaba Bir arkadas da 2.cocugunu dogurduu basvurusu reddedildi yaziyormus
Benimennembirmelek Bebekmert benimki olumsuz sonuçlanmış neden ki acaba yaa herkesr verilmeyecekmiydi bu yardım
Bebekmert Miyosss ne kadar saçma şeyler ya ben hiç bir şey anlamadım bu işten . Arayıp sorunca herkese yatacak diyorlar her defasında ayrı şey söylüyorlar net bir şey diyebilen yok
Benimennembirmelek Miyosss bu başvuru zaten başlı başına saçma oldu zaten 2025′ten sonra doğan çocuklar belli değil mi Madem herkese verilecekse Hiç başvuruya gerek kalmadan direkt Doğum yapar yapmaz milletin hesaplarına yatsın kime yatacaksa
Annebebek000 ikibaloglanannesi neden reddedilmis acaba ne kadar sacmaa Demek ki 2024 de evlenenlere gecerlii 2025 den sonra bol.bol dogursunlar diye tv de hic oyle konusmuyolardii
ikibaloglanannesi Annebebek000 valla iki tane yetti bana sırf 1500 için üçüncü de yapılmaz ama yapan olacaktir 😂 Daha da başvurmam şahsen..çok saçma çoğu insana red gelmiş..
Annebebek000 ikibaloglanannesi sizde mj tek cocuk girdiniz kayitlara Dogum yapmis butun cocuklarinizin bilgilerini girmeniz gerekiyormus
ikibaloglanannesi Annebebek000 ikinci oğlum 23 günlük onun bilgilerini girdim sadece. Valla anlamadım birşey. Kimisi ikinciyi girin diyorlar kimisi ikisini girin diyorlar.