Yenibirisi Ben de yarın tam 40. Haftaya giriyorum çok minik sancılar dışında herhangi bri şey yok Allah sağlıkla kavuştursun inşallah bebişlerimize
Tazeanneeeeeeee Zaten doktor kontrolünde olduğun için çok sıkıntı yapma kendine gününü doldurmanı bekliyor büyük ihtimal. sonrasında hala sancın olmazsa suni sancı verilir açılmana bakilir egerki varsa doğumun gerçekleşir açılman olmazsa da sezeryan olursun canım 😇
Rosebthn Tazeanneeeeeeee sezaryen olmayı hiç istemiyorum ama ben de ondan korkuyorum inşallah sancılar başlar ya. 🥺
Nefes-2025 Rosebthn haber dar etmeyi unutma canım doğumun olunca sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah ama gerçekten 9 ay geçti şu son günler geçmiyor sabırsızlıkla bekliyoruz kızımızı sizin cinsiyet ne
Rosebthn Yenibirisi alttan muayene şeklinde oluyor yani. Parmaklarıyla ölçüyorlar bazen öyle sert yapıyorlar ki doğumu da tetikliyorlar. 🥹
fdmoksz33 Rosebthn 42 de son redde zaten sürekli nst de idim bebeğim de iyi idi şükür ama gelmek.istemedigi için suni sancı ile başlattılar dogumu suanki de o yolda gidecek gibi umarım gelir kendi sancimla 🥰
Balbebek012 fdmoksz33 galiba ben de öyle olacağım 40+1 oldum gelen giden yok direkt suni sancı almak nasıldı
fdmoksz33 Balbebek012 yani biraz zor ama sana tavsiyem nefes egzersizi yap ve sancıları nefes alış vererek hafiflet evet zor ama boş yere bağırmak tan kendini yorma canım ben tevrubelwndim nasip ederse rabbim bende öyle yapacam tabi masil ilerler doğum bilmiyorum ama sancılarını hareket ederek ve nefes alıp vererek geçirmeye calis
Balbebek012 fdmoksz33 çok haklısın canım ama inanki o an sancı geldiğinde beceremiyorum inşallah bu sefer yapabilirim