Rosebthn Kızlar doğuma sadece iki gün kaldı yani kırk haftalık olacaz ama ağrı sancı vs bir şey yok. Nişan gelmişti bir kaç gün önce. Sizce geç mi gelecek oğlum?
fdmoksz33 ,39+2 olduk bugün muaynem vardı herşey normal beklemeye devam sancım çıkmayınca nst de alttan açılmayada bakmadılar bakalım bekliyoruz ilk oğluma nerdeyse 42 de doğurmuştum.onunda niyeti yoktu suni sancı ile başlattılar doğumu Rosebthn
Lavinia_35 Rosebthn 41 haftalıkken nişanım geldi ama ne ağrı ne sancı ne açılma vardı 42 ye kadar bekledim ama çocuğun kalbi yavaşlamaya ve su sızmaya başladığı için risk almak istemedim ve sezeryan tercih ettim doktor bekle dedi ama risk alamadım
Rosebthn Healthy ne olacak bu halimiz bu bebekler fazla patronluk taslıyor sanki. Sağlıkla gelsin inşallah 😊
Rosebthn tsmutter yalancı sancı da mı yok sizde. Benim yok o mesela bebeğimin gelişimi bir hafta önde olduğu için gelmesinde sorun yok ama gelmiyor 🤔🤔
swmeyra Ben de 40+1 oldum yarın kontrole gidicem en son Salı günü 39+4 iken gitmiştim hiç açılma yok sancın yok cumartesi tekrar gel dedi. Ama Salı gününden bu yana hâlâ hiçbir şey değişmedi bende. Sancı yok hatta nişan da yok :(
Rosebthn swmeyra ya siz de mi aynı durumdasınız. Beklemek gerçekten çok zormuş. Ben de bugün gitmeyi düşünüyorum çünkü geceleri uyuyamıyorum. Ne suyum geliyor ne sancım geliyor 🥺
Rosebthn fdmoksz33 42 çok geç değil mi ya. Bebeğin sağlığı daha önemli tabi. Ben çok sabırsız olurdum 😊
Balbebek012 fdmoksz33 galiba ben de öyle olacağım 40+1 oldum gelen giden yok direkt suni sancı almak nasıldı
Tanecikannecik 38+6 ne sancı ne başka bişey var valla bekliyoruz 39+2 de doktor çatı muayenesi yapıcak duruma göre doğumu başlatacak galiba keşke kendi sancım veya suyum gelse
Rosebthn Tanecikannecik rutin kontrolden sonra doktorum her üç günde bir acile uğra nst çek demişti. Ben de iki kez gittim acil beni her defasında açılma var diye yatırdı doğuma gönderdi ama gebe polikliniği beni her defasında taburcu etti. Şu an sancım yok suyum da yok Bebek hareketleri de iyi gibi ama yine de belirsizlik çok zor. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.🌼
fdmoksz33 Rosebthn 42 de son redde zaten sürekli nst de idim bebeğim de iyi idi şükür ama gelmek.istemedigi için suni sancı ile başlattılar dogumu suanki de o yolda gidecek gibi umarım gelir kendi sancimla 🥰
Rosebthn Lavinia_35 ya çok geçmiş olsun ikiniz de iyisinizdir inşallah şimdi. İşte böyle durumlar da söz konusu olunca insan daha da tedirgin oluyor. Normal sancılarımı bekleyecem diye belki de bebeği zor duruma sokuyorumdur. Hastaneye gitmek en iyisi 🌺
Lavinia_35 Rosebthn çok şükür ikimizde iyiyiz yakında 3 yaşa girecek ve abi olmak üzere, dediğiniz gibi öncelik her zaman sağlık
Nefes-2025 Rosebthn bizde 39+0 olduk hala ne gelen ne giden var hiç sancı nişan da yok ilk doğumum olacak inşallah ama ishal oluyorum bu doğumun yaklaştığının habercisi midir acaba sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Rosebthn Yenibirisi alttan muayene şeklinde oluyor yani. Parmaklarıyla ölçüyorlar bazen öyle sert yapıyorlar ki doğumu da tetikliyorlar. 🥹