67sahra36 Dilos6 ilk bebeğimi düşürdüm 9 haftalıkken geçen sene temmuz da baya ara verdik psikolojimi toplamam için aralıktan beridir
67sahra36 Theaydins yok ilk bebeğimi geçen sene temmuzda kaybettim ,5 ay ara verdik aralıkta tekrar denemeye başladık
mir-ari2009 Bende adetime on gün varken öğrendi :)19 mart adetimin ilk günüydü 9 nisanda öğrendim. Test yaptım silik çıktı, normalde 6 gün erken çıkan testti .
D_er_ya 67sahra36 çok erken şimdiden strese koyma kendini adetin biteli ne olduki bi kacgub kala yapabilirsiniz
BesteYetik 67sahra36 67sahra36 prodoctor 10 gün kala doğru pozitif vermisti. Ama son zamanlarda Prodoctor yanilgilariyla meshur, oda bozdu. Awox ile bakilabilir.
mcrukiye @67sahra36 ya cnm ben aslında regle 10 gün kala şüphelendim ve test yaptım silik çizgi ile öğrenmiş oldum ve iki günde bir tekrarladim çok şükür her gittikce koyu oldu ve dün kan verdim bakalım ne çıkacak daha sonuçlar çıkmadı sürekli girip bakıyorum ☺️
yesildeniz_ 67sahra36 döngünüz kaç gün? Regle 12 gün kala yumurtlama olması lazım gebelik belli olmaz bence
67sahra36 yesildeniz_ uygulamadan takip ediyorum ben , regli 11 gün yazıyor döngüm 28 , valla bende anlamadım