monica50 67sahra36 erken gebelik testleri en erken regle 1 hafta kala yapılıyor, ben regle 5 gün varken yapıp aşırı silik çizgiyle öğrenmiştim. bence biraz bekle varsa da çizgi çıkarmayabilir durduk yere hevesin kırılır
minaa_2356 67sahra36 bence çıkmaz ben regl 3 gün kala yaptım çıkmadı ertesi günü kan verdim kanda 28 çıkmıştı kandan 1gun sonra test yaptım çok silik çıkmıştı benimki geç dollenmeydi ama
67sahra36 Dilsad evet her ay bu strese giriyorum varmı yok mu diye biraz daha bekleyip öyle yapıcam sanırım
Mzzz Şuan zaten yeni yumurtlama olmuştur çıkmaz o yüzden yumurtlama gününden 12 gün sonra test yapabilirsin ama bu kadar stresle işi zora sokarsın 🙏🙏
67sahra36 Mzzz haklsınız düşünmemeye çalışıyorum stres hamile kalmaya büyük engelmiş galiba öyle okudum bu sayfada bende kafamdan atmaya çalışıyorum
67sahra36 Serapaksu066 peki belirtiniz varmıydı benim 2 gündür aşırı uykum var kafamı kaldırasım gelmiyor yastıktan içim yanıyo sürekli su içiyorum
Serapaksu066 67sahra36 yok cnm herkesin hamileliği farklı bnm genel mide yanması dışında hamilelik belirtim olmadı hiç genel