eses26_ Eda9698 devlette kürtaj olmanızı tavsiye ederim ilaçlı agrılı bir işlem parça kalırsa zaten kürtaj olmak zorunda kalacaksınız
Vefaa Eda9698 benimde suan öyle bi ihtimal var ama kürtaj duyunca çok şaşırdım küçük olunca ilaçla sanıyordum peki öyle ilaçla düşürülmesi çok mu kötü yani acı olarak
Pinarkara1 Aybklc bana da boş gebelik demişti kürtaj dedi özelde bi doktor daha sonra farklı özel hastanede bi doktora gittik orada gözüktü kalp atışını gördük ama haftaya dinleyebiliriz demişti tek doktorda kalmayın
Aybklc Wera önce doktor yolku gördüğünü söylemişti geçen haftalarda ama şimdi göremiyorum dedi bilmiyorum zaten doktorum arkadasımın eşi renkli ultrason da 3 kişi baktı onlarda kese daha küçük dedi yani salı günü kesem 1.2 ydi cuma 1.6 olmuş büyüyor ama boş dedi
Aybklc Eda9698 bende beklemek istiyorum kendi hesabıma göre yeni 6 hafta olduk çarşamba falan gitsem biraz daha büyümüş olur eğer sancım ağrım olmazsa tabi bilmiyorum çok karışık bir durum
Eda9698 Aybklc bende haftaya cuma randevum var o vakte kadar bekleyeceğim yine buradan gelişmeleri yazarım sizede. Çok kafa karıştırıcı ve üzücü bir durum yaşadığımız ama örneklerini okuduğumda biraz rahatladım açıkçası boş gebelik denilip 8-9. Haftada hem bebeği görüp hem kalp atışı duyan çok arkadaş olmuş. Benim aklımı en çok karıştıran şey betamın iki katı şekilde artmayışı
minismom Aybklc 1 hafta daha bekle 6. haftada bebek yoktu 7. haftada hem bebegi gorduk hemde kalp atısını 7 yi biraz gecsin oyle git kesinlessin hakkında hayırlısı olsun
Aybklc Eda9698 benimde aynı hiç ağrım kanamam yok bunlarda düşündürüyor beni diğer belirtileri yaşıyorum göğüslerim şişti yorgunluk halsizlik uyku sık idrar hepsi var ama doktor bulantı da olsa hormonun salgıladığını netleştiririz diyor ama daha bir bulantım da yok
Aybklc Eda9698 ama ben ilk özele gidiyordum ilk 2 kat arttı sonra %50-40 arttı hiç ultrasonla bakmadan bana dış gebelik bu yatış vereyim sana hemen dedi istemedim devletteki şu anki doktoruma gittim vajinal muayene yaptı ve keseyi gördü dış gebelik falan değil neye göre karar verdi dedi betam 2 kat artmamış dedim olabilir dedi her zaman 2 kat artmak zorunda değil dedi %35 altına düşmediği sürece sıkıntı yok dedi hatta kese görüldükten sonra beta bakmaya gerek yok dedi sık sık ayda bir baksak yeter dedi o yüzden betaya takılma bence inşallah güzel haberler alırız ❤️🙏🏻
Aybklc 44Nurgul33 beklemekte korkutucu ve stresli geliyor ne güzel duymuşsunuz. Acaba nasip değil mi diye düşünüyorum hep
eses26_ Aybklc bende boş gebelikten 9 haftanın sonunda kürtaj oldum siz de bekleyin üzücü bir durum ama yapacak birsey yok
44Nurgul33 Aybklc evet beklemek çok zor ama şuan benim doktorum her kontrole gittiğimde stajyerlere bakın bu benim kürtaj olacak bebeğimsin diye anlatıyor bu arada benim kerede yolu saç bile görülmemişti tabi ki sen daha iyi bilirsin ama tek doktorla kalma sakın lütfen git tekrar baktır haa yoksa demek ki hayırlısı buymuş dersin içinde acaba kalmasın cnm
[silindi] Kesenizin çapı kaç mm ki, 25 mm olmadan boş gebelik teşhisi konulamaz, ben de 5+6yım dün kesem 27 mm olmuş daha bebek yok cuma günü görmeyi umut ediyorum inşallah 25i geçmeden görünür
Eda9698 [silindi] Benim biraz değişik ilerliyor süreç en son geçtiğimiz cuma günü gittim adet tarihine göre 7+2 dediler ultrasona göre 5 haftalık dediler kese boyutu da 9mm olmuştu Bence bana tamamen beta hcg değerine bakıp birde ulstrasonda bebeği görmedikleri için boş kese diyorlar ama bekliyorum bende şuan. Yarın tekrar kontrolüm var inşallah hepimizde iyi haberler alır bebeklerimizi görürüz sağlıkla
[silindi] Eda9698 amiin inşallah, kese 25 mm olana kadar bekleyin derim sizin için tehlikeli bir durun yoksa tabi ki 🧡
Eda9698 [silindi] Evet bende bekleme taraftarıyım inşallah herhangi bir kanama ağrı durumu olmazsa Sizin beta hcg artışı normal miydi peki
[silindi] Eda9698 ben ilk hafta iki kere baktırdım sadece 159 ile öğrendim 3 gün sonra 759 oldu, doktorum kese gördükten sonra hcg takibine gerek yok keseyi takip edicez dedi