Deletedmom429 Ylmz52 sen kimsin bakim postumda ne işin var erkekmisin cinmisin yeni acmissin burayadami dadandiniz bide dil cikarmissin yeni farkettim terbiyesiz seni
Esrayusuf Deletedmom344 kız bu kim sana ve özleme selam çalmış erkek mi ylmz diye geçiyor erkekse ne işi var bunların bu programda
Deletedmom344 Esrayusuf Aaaman bir de yeni katılmış. Beni niye etiketlemiş ? Umarım kadındır, iyi niyetli düşünmek istiyorum.
Deletedmom344 Ayyyy kızlar pıhtılaşma sonucum çıkmışşşş babam gidecek almayaaa çok hryecanlıyımmmmm inşallah temizdir
Deletedmom344 [bilinmeyen] Ben sordum babam alsa olur mu diye olur dedi telefondaki kız. Ben Tunceli deyim kız nasıl alayım sonuçlar Bursa da😂
Deletedmom344 [bilinmeyen] Hastanelerin politikaları değişiyor demek kız. Sordum ben olur dedi ama içime kurt düştü şimdi.😂
Deletedmom525 Deletedmom344 😂 kız psikoloji var ya insanı cidden çok etkiliyor dr bana rahim filmi için adetini beklicez dedi ya başladım adetimi beklemeye bir gün bile aksamayan adetim üç gün gecikti