Esrayusuf @Deletedmom344 @Deletedmom429 @[silindi] @Deletedmom525 https://hizliresim.com/5aXL2z Kızla özlem yaşıyor mu ? Acaba ses ypk 😂😂😂
Deletedmom429 Esrayusuf ayy bunee cok msjrve okuyamadim ben az once uyandim derin ruyalar goruorm kafami kaldirmilrm yaa basim catlio 😐😐
Esrayusuf Deletedmom344 @Deletedmom429 kızlar siz bana çok ama çok iyi geldiniz Yen'i aramıza katılan arkadaşlarda çok iyi @[silindi] @Deletedmom525 hep bakıyorum sizden mesaj geldi mi sohbet ediyoruz hoşuma gidiyor rahatlıyorum çok güzel yA siz varken bu program güzel 😘😘😍
Deletedmom429 Deletedmom344 sabah 6da kalk kocayi gndr sonrda 10da bi dha kalk ilac ic geri yat derken bu saat oluo alarmlri erteliom yaa cok derin ruyalar goruyorum basim catlio yasiomus gbi hissediorm ruyalari cok kotu 😐😐
Deletedmom525 Deletedmom344 evet ben yaptırıcam sende yaptır bide hamile kaldığında beline inçe bi ip bağlıyorlarmış onu da çok duydum
Esrayusuf Deletedmom344 kız bu kim sana ve özleme selam çalmış erkek mi ylmz diye geçiyor erkekse ne işi var bunların bu programda