Deletedmom525 [bilinmeyen] inşallah allahım kabul etsin dualarını ❤️ Sen ikincisi den sonra mı yaptırdın ilkinde mi
Esrayusuf Deletedmom344 hayırlısı ne ise olsun rabbimden isteğim o ama şuda var mesela Pazartesi yaptım silik cuma yaptım silik dikkatli bakınca görüyorsun o kadar zamana kadar belirgin olması lazım değil mi bence. Sıfırlanmadı
Deletedmom344 Esrayusuf O da doğru git gide koyulaşması lazımdı. Ama bu adet niye hala gelmedi 😂😂😂 Şu belirsizlik bugün bitse bakalım Ne çıkacak.
Deletedmom344 [bilinmeyen] İnşallah kuşum inşallah bu sefer olacak sağlıkla kucağına alacaksın. Ama mutlaka iğneyi 0.6 lık kullan.
Deletedmom525 Deletedmom344 yani işte.bide onu yaptırırken hocanın yanında olman gerekiyormuş.uzaktan tanıdıklara sordum onlar hocaya sormuşlar burda olup görmem lazım demiş
Esrayusuf Deletedmom344 sorma güya en iyi üniversite hastanesine gidiyorum özel birde kadın çok relax Zaten gebelik düşündüğümde başka doktora gidicem
Esrayusuf Deletedmom344 valla sorma bende şaştım bakayım gideyim bu doktor ilgilenmezse kendi doktoruma giderim
Deletedmom344 Esrayusuf ahahahah kız sen kendi doktorun var ya kadın hani ilgisiz olan 2. Gebelikte bir daha adım atma ona😂
Esrayusuf [bilinmeyen] ama öncekinde böyle değildim yA arada oluyor benim ama iki gündür sık şuan durdu mesela
Esrayusuf [bilinmeyen] amin inş bolca dua edelim sabah ezanına uyandım dua ettim hayırlısını hemen aklıma sizler düştünüz sizlere dua ettim
Esrayusuf Deletedmom344 yok kız atmam başka hastane araştırıcam kız benim enfeksiyonum vardı ilaç vermedi bu postlarda okuyorum benimle aynı haftada olanlar nasıl ilaç vermiş doktorları
Deletedmom344 Esrayusuf Enfeksiyon çok tehlikeliymiş gebelikte sen geçenlerde gittiğinde ilaç verdi mi doktor?
Esrayusuf Deletedmom344 inş hepimiz çok çaba sarfettik çok yorulduk rabbim mükafatını versin en güzel şekilde