Esrayusuf Deletedmom344 inş valla bende çok isterim ama eşime güveniyorum ama belki kondom yırtılmıştır o zaman bir ümit o 😂😂😂😂😂😂
Deletedmom344 Esrayusuf Oyyyy inşallah hayırlı haberler verirsin bize. Her şeyin hayırlısı olsun bugünün dananın kuyruğu kopuyor 😂
Esrayusuf Deletedmom525 @Deletedmom344 ayy ballarım siz benden heyecanlısınız ama yolum ters yA o yüzden diğer işlerimi halledeyim dedim
Esrayusuf Deletedmom525 kız senin doktordan bende istiyorum 😂Biz kendimiz araştırıp yapıyoruz doktora sorsan gerek Yok der
Deletedmom344 Deletedmom525 Benimde hiç Yok tanıdığım güvenmediğim tanımadığım birine de asla yaptırmam
Esrayusuf [bilinmeyen] kız büşra dövecem seni heee karar ver 😅😅😅😅 büşra bende ardahanlıyım memleket olarak yakınız
Deletedmom525 Esrayusuf ya aslında sizin fakülte hastanelerinde de olur.kız bide basamak basamak gidiyoz ya vallla içim çok rahatlıyor.gel sende buraya 😂
Deletedmom344 Esrayusuf Bence de doktoru çok iyi kız bizimkiler anca normal deyip yollasın o kadar da para verdik😂
Esrayusuf [bilinmeyen] valla bilsem bi güvenilir gerçek hoca bende yaptırım olmadı eşimin teyzesine derim vardır onun tanıdığı yaptırırım o doğru yAni
Esrayusuf Deletedmom344 hayırlısı ne ise olsun rabbimden isteğim o ama şuda var mesela Pazartesi yaptım silik cuma yaptım silik dikkatli bakınca görüyorsun o kadar zamana kadar belirgin olması lazım değil mi bence. Sıfırlanmadı
Deletedmom525 Deletedmom344 yani işte.bide onu yaptırırken hocanın yanında olman gerekiyormuş.uzaktan tanıdıklara sordum onlar hocaya sormuşlar burda olup görmem lazım demiş
Esrayusuf Deletedmom344 sorma güya en iyi üniversite hastanesine gidiyorum özel birde kadın çok relax Zaten gebelik düşündüğümde başka doktora gidicem